Show menu

Ben jij een maker, plaatjesdraaier, denker, danser, doener, muzikant of een integraal genie en ben je op zoek naar een eigen werkruimte? Wil je je bevinden tussen allerlei andere creatievelingen? Dan is onze broedplaats dé uitkomst voor jou. We bieden veel verschillende ruimtes aan, voor elk wat wils in ons Walhalla der Creativiteit. Scroll naar beden om een aantal van onze residents te checken: van dj’s en producers tot creatieve kunstenaars. Scroll nog een stukkie verder om foto’s te checken en sfeer te proeven van onze ruimtes.

Ben je Berg resident en wil je ook shinen op deze pagina? Stuur een mailtje naar kirsten@jacobiberg.nl.

Een Walhalla der Creativiteit

De broedplaats 

In ons mooie pand in het groene Arnhems Buiten, schuilt een van de grootste broedplaatsen van Nederland. In hét creatieve epicentrum van Oost-Nederland schuilen meer dan 100 residents waaronder producers, zangers, componisten, fotografen, kunstenaars, songwriters en bands zijn hier dagelijks creatief bezig. De plek waar alles kan, alles mag en niets moet. Of je nu werkt aan je nieuwste plaat, meest uitbundige festival concept, klein kunstige theatervoorstelling, hitsigste live-set of helemaal niets uitvoert: deze broedplaats helpt ieders scheppingskracht naar een absoluut hoogtepunt.

De ruimtes 

De meeste ruimtes die het vaakst vrij komen binnen de broedplaats zijn 20 vierkante meter. We hebben ook regelmatig ruimtes beschikbaar die tussen de 20 en 40 vierkante meter zijn, maar deze komen iets minder vaak vrij. Wil je kans maken op een ruimte en onderdeel worden van onze gezellige broedplaats? Meld je dan aan voor onze wachtlijst.

Samen sterker dan alleen

Dus ben jij een maker, plaatjesdraaier, denker, danser, doener, muzikant of een integraal genie en ben je op zoek naar een eigen werkruimte? Dan is deze broedplaats de uitkomst voor jou. Dankzij onze bonte verzameling Berg bewoners liggen de meest krankzinnige samenwerkingen en onverwachte verbanden voor het oprapen. Heb je net een nieuwe track geschreven met je band, dan zit de opnamestudio in-huis om de hoek. Heb je fresh artwork nodig, dan kom je vanzelf een verdwaalde kunstenaar tegen op ‘t toilet. Of als jouw voorstelling die ene typerende sound mist, blijkt de perfecte synth-freak toevallig je buurman.