Show menu

Zangles docenten

Bij Popcentrum Jacobiberg kun je bij Jeroen en Emma terecht voor zangles.

Emma Galanaki geeft al vijf jaar les in zang, songwriting en muziektheorie en veel van haar studenten volgen een hogere muziekopleiding en worden zelf muzikant. Ze wil iemand begeleiden om zowel een betere zanger als muzikant te worden, bijvoorbeeld om in bandverband beter te communiceren met andere muzikanten. Gezond zingen, de beste eigenschappen van je stem vinden en balans in je toon, het zijn allemaal dingen waar ze zich graag op richt tijdens het coachen. Emma geeft les op woensdag en vrijdag.

Jeroen Kok heeft jarenlange ervaring opgedaan als zangdocent, bandcoach en muzikaal leider bij verschillende grote theaterproducties. “In het theater werkte ik met acteurs die nul ervaring, een beetje ervaring of heel veel ervaring hadden met zingen. Hier heb ik onder andere geleerd om mensen eenvoudige maar doeltreffende zangtechnieken aan te leren die vooral goed zijn toe te passen in de praktijk. Maar nog belangrijker, iedereen heeft zijn eigen stem, smaak, gevoel en ambities. Mijn les staat dus volledig in het teken van de leerling en waar hij of zij aan wil werken. Of dat nou bijvoorbeeld techniek, performance, tekstoverdracht of songwriting is. Jeroen geeft les op zondag en maandag.

Micky Huijsmans is beroepsmuzikant en heeft ook een passie voor lesgeven. Buiten haar specialisatie in het gezond leren gebruiken van rock en metal vocalen (distortion en grunts) is Micky ook thuis in andere genres zoals pop en klassiek. Wat voorop staat in de lessen van Micky? Dat je je veilig voelt om je stem te laten horen en uiteraard plezier hebt! Alle genres, leeftijden en niveaus zijn welkom. Iedere leerling wordt als individu behandeld en er wordt samen gekeken naar de juiste leerdoelen die op dat moment bij je passen. Micky gaat graag de diepte in met zowel technieken, als het vinden van je eigen stem. Iedereen kan zingen! Micky geeft les op dinsdag en donderdag.

Locatie van Popcentrum Jacobiberg

Jacobiberg bevindt zich op Arnhems Buiten: deze ideale ligging maakt Jacobiberg de perfecte plek voor gitaarles voor leerlingen uit Arnhem, Oosterbeek, Doorwerth en andere omliggende plekken.

Vanaf september 2024 vinden de popschool lessen plaats op de nieuwe locatie (Groningensingel 1235 in Arnhem-Zuid) van Popcentrum Jacobiberg. Houd hier rekening mee bij het bestellen van lessen.

  • Lessen duren 30 minuten
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: Onder de 7 jaar in overleg

Docenten

Micky Huijsmans

dinsdag & donderdag
Emma Galanaki

Emma Galanaki

woensdag & vrijdag
Jeroen Kok Zang docent zangles

Jeroen Kok

maandag & zondag