Show menu

Bij Popcentrum Jacobiberg kun je bij Jeroen, Emma of Micky terecht voor zangles.

Jeroen Kok heeft jarenlange ervaring opgedaan als zangdocent, bandcoach en muzikaal leider bij verschillende grote theaterproducties. “In het theater werkte ik met acteurs die nul ervaring, een beetje ervaring of heel veel ervaring hadden met zingen. Hier heb ik onder andere geleerd om mensen eenvoudige maar doeltreffende zangtechnieken aan te leren die vooral goed zijn toe te passen in de praktijk. Maar nog belangrijker, iedereen heeft zijn eigen stem, smaak, gevoel en ambities. Mijn les staat dus volledig in het teken van de leerling en waar hij of zij aan wil werken. Of dat nou bijvoorbeeld techniek, performance, tekstoverdracht of songwriting is.

Emma Galanaki geeft al vijf jaar les in zang, songwriting en muziektheorie en veel van haar studenten volgen een hogere muziekopleiding en worden zelf muzikant. Ze wil iemand begeleiden om zowel een betere zanger als muzikant te worden, bijvoorbeeld om in bandverband beter te communiceren met andere muzikanten. Gezond zingen, de beste eigenschappen van je stem vinden en balans in je toon, het zijn allemaal dingen waar ze zich graag op richt tijdens het coachen.

Micky Huijsmans is beroepsmuzikant en heeft ook een passie voor lesgeven. Buiten haar specialisatie in het gezond leren gebruiken van rock en metal vocalen (distortion en grunts) is Micky ook thuis in andere genres zoals pop en klassiek. Wat voorop staat in de lessen van Micky? Dat je je veilig voelt om je stem te laten horen en uiteraard plezier hebt! Alle genres, leeftijden en niveaus zijn welkom. Iedere leerling wordt als individu behandeld en er wordt samen gekeken naar de juiste leerdoelen die op dat moment bij je passen. Micky gaat graag de diepte in met zowel technieken, als het vinden van je eigen stem. Iedereen kan zingen!

Prijs voor 38 lessen

Jonger dan 21
€851,20
Ouder dan 21
€1.029,95

Prijs per maand

Jonger dan 21
€70,93
Ouder dan 21
€85,83

Overig

Losse Les jonger dan 21
€22,40
Losse Les ouder dan 21
€27,10
Proefles
€15
  • Lessen duren 30 minuten
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: Onder de 7 jaar in overleg
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment
  • Het lesgeld voor de 38 lessen in een cursusjaar wordt in 12 gelijke termijnen geïnd. Bij de incasso van augustus vinden ook eventuele verrekeningen plaats waardoor de factuur hoger of lager kan uitvallen.

Docenten