Show menu

Dj studio Jacobiberg

Jacobiberg is dé spot in Arnhem waar dj talent uit de omgeving zich creatief kan ontdekken en ontwikkelen. De Berg staat voor het klimmen naar de dj-top. Onderweg naar boven is het hard werken, maar eenmaal boven heb je uitzicht over allerlei mooie kansen en kun je je na een tijdje misschien wel meten met de grotere DJ’s van Nederland. Met behulp van onze dj studio wil Jacobiberg meer betekenen voor de ontwikkeling van dj-talent in de omgeving van Arnhem. Dit wordt gedaan door middel van workshops, verhuring en livestreams in de dj-studio bij de Jacobiberg.

Wil je dj en/of producer lessen komen volgen? We bieden een 6-lessenpakket aan op het gebied van DJ en producing. Bekijk ons aanbod hier en schrijf je in!

Huren

De dj Studio is beschikbaar om te huren, inclusief:

  • 2x Pioneer CDJ-2000NXS2
  • 1x Pioneer DJM-900NX2
  • 2 monitoren

Huurprijzen

1 uur
€ 20
2 uur
€ 30
3 uur
€ 40

Klik hieronder op ‘Boek de DJ studio’ om te kijken wanneer de DJ Studio beschikbaar is en om een datum en tijdstip naar keuze te kiezen. Bij het reserveren van de ruimte betaal je direct.

Dj workshop

Onze instructeurs verzorgen dj Workshops van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Voor een proefles of lessenpakket klik op een van onderstaande buttons.

Proefles 6 lessenpakket
DJ studio de Berg
dj studio
dj studio