Show menu
Docent Drums
Lars

Lars Spijkervet is afgestudeerd drummer, soundengineer en producer van de Rockacademie in Tilburg. Daarna heeft hij nog een Master gedaan in Music Design op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Lars is een energieke drummer die van stevige muziek houdt wat blijkt uit de bands waarin hij speelt. Naast deze energieke rock speelt Lars ook graag meer ‘rootsy’ muziek, traag en echt duidelijk de sfeer neerzetten achter de drums.

Loopbaan
Sinds zijn afstuderen heeft Lars niet stilgezeten. In 2016 heeft hij, samen met 29 andere muzikanten, een album opgenomen onder de naam Sputnik 9. Hierin speelde leden uit bands als; Donnerwetter, Paceshifters, Project Rakija en DeWolff mee. In datzelfde jaar nam hij met Automatic Sam hun laatste album op, welke in 2017 uit kwam. Tegenwoordig speelt Lars in zijn eigen band Cirrus Minor en drumt hij bij verschillende andere bands.

Bands
Naast het spelen in bands is Lars sound engineer bij verschillende bands (Polynation, Storksky) en poppodia (Luxor Live, Bibelot, Burgerweeshuis, Poppodium 013) en produceert hij albums voor verschillende bands, voornamelijk in de Galloway Recording Studio in Nijmegen.

Lars geeft les op maandag.

Socials

instagram

beeld & geluid!

Lars Spijkervet in het nieuws

Summer School

Jacobiberg Summer School

Popcentrum Jacobiberg presenteert: Summerschool! Meer dan twee weken lang bieden we 13 workshops aan. We sluiten de […]