Show menu

Dus, jij wil een instrument leren bespelen maar geen suffe muzieklessen? Prachtig, bij onze Popschool zit je goed! We bieden muziekles in Arnhem op allerlei instrumenten aan en op allerlei niveau’s: gitaarles, basgitaarles, drumles, toetsenles, trompetles, vioolles, zangles, producerles, dj-les en bandles. Je kunt kiezen voor wekelijks les, tweewekelijks of losse lessen. Ook hebben we een strippenkaart: daarmee kun je bij alle leraren langs en zit je niet vast aan één instrument of een vaste tijd. We vinden het bij onze Popschool (en sowieso Popcentrum Jacobiberg) wel leuk om het een beetje anders te doen.

Naast de algemeen bekende lessen zoals bijvoorbeeld drumles en zangles, kun je dus ook vioolles, bandles of dj-les volgen. Keertje vrijblijvend proberen? Kijk in het menu voor de opties en schrijf je in voor een proefles!

Proberen/pakketten

Reguliere Les(sen)

Wil je wekelijks les met een instrument naar keuze? Geef je dan op voor reguliere muzieklessen op Popschool Jacobiberg. Na je inschrijving nemen we contact met je op over je gekozen cursus. De inschrijving is doorlopend met een opzegtermijn van één kalendermaand.

Schrijf je in!

Proefles

Ben je er nog niet helemaal over uit? Wil je graag eerst een keer proberen voordat je definitief beslist of je popschoolles gaat nemen? Voor alle instrumenten kun je een keer een proefles nemen. Deze is eenmalig €15. Na het bestellen van de proefles ontvang je direct een bevestiging van de aanvraag per mail. Vervolgens neemt onze medewerker planning binnen enkele dagen telefonisch contact op om de proefles in te plannen.

Aanvragen

Gelrepas

Heb jij een Gelrepas? Het tegoed kun je bij ons gebruiken! Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie & aanbod

Strippenkaart

Als je je niet wilt vastleggen aan de reguliere wekelijkse lessen, dan is een strippenkaart misschien iets voor jou. Je kunt een strippenkaart kopen van 10, 5 of 2 individuele lessen van een half uur.

Lees verder

8 lessenpakket

Twijfel je nog om je in te schrijven voor reguliere lessen? Je kunt dan eenmalig ter introductie een 8-lessenpakket aanschaffen. Via onderstaande button koop je een 8-lessenpakket. Na het aanschaffen nemen we contact met je op om de lessen in te delen. Je hebt dan wekelijks les op een vast tijdstip bij een vaste docent, net zoals bij de reguliere lessen.

Koop een pakket

6 lessenpakket DJ/Producen

Wil jij kennis op doen op het gebied van DJ en/of produceren? Neem een 6-lessenpakket bij Jacobiberg en leer alle ins & outs op het gebied van DJ'en en produceren. Na het aanschaffen nemen we contact met je op over de lesdagen.

Koop een pakket