Show menu

Dus, jij wil een instrument leren bespelen maar geen suffe muzieklessen? Prachtig, bij onze Popschool zit je goed! We bieden muziekles in Arnhem op allerlei instrumenten aan en op allerlei niveau’s: gitaarles, basgitaarles, drumles, toetsenles, trompetles, vioolles, zangles, producerles, dj-les en bandles.

Naast de algemeen bekende lessen zoals bijvoorbeeld drumles en zangles, kun je dus ook vioolles, bandles of dj-les volgen. Keertje vrijblijvend proberen? Kijk in het menu voor de opties en schrijf je in voor een proefles!

Heb je een Gelrepas? Je kunt je tegoed bij ons besteden. Klik hier voor meer info of kies hieronder direct de les die je wil. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je gebruik wil maken van je Gelrepas tegoed.

Proberen/pakketten

Proefles

Twijfel? Keuzestress? Bestel een proefles! Daarmee kun je eerst een keer proberen voordat je definitief beslist óf je muziekles gaat nemen, voor welk instrument of welke docent. Per docent kun je 1 keer een proefles nemen.

Koop een proefles

2 lessenpakket

Krijg 2 lessen in het door jou gekozen instrument, waarbij elke les wordt gegeven door dezelfde (voorkeurs)docent. Na aanschaf neemt de docent contact met je op om de lessen in te plannen.

Bestel nu!

4 lessenpakket

Krijg 4 lessen in het door jou gekozen instrument, waarbij elke les wordt gegeven door dezelfde (voorkeurs)docent. Na aanschaf neemt de docent contact met je op om de lessen in te plannen.

Bestel nu!

8 lessenpakket

Krijg 8 lessen in het door jou gekozen instrument, waarbij elke les wordt gegeven door dezelfde (voorkeurs)docent. Na aanschaf neemt de docent contact met je op om de lessen in te plannen.

Bestel nu!

20 lessenpakket

Krijg 20 lessen in het door jou gekozen instrument, waarbij elke les wordt gegeven door dezelfde (voorkeurs)docent. Na aanschaf neemt de docent contact met je op om de lessen in te plannen.

Bestel nu!

40 lessenpakket

Krijg 40 lessen in het door jou gekozen instrument, waarbij elke les wordt gegeven door dezelfde (voorkeurs)docent. Na aanschaf neemt de docent contact met je op om de lessen in te plannen.

Bestel nu!

8 bandlessenpakket inschrijving

Krijg 8 bandlessen waarbij je repeteert en door een professional wordt begeleid, samen met jouw bandgenoten. Bandles is perfect voor muzikanten die al een tijdje een instrument bespelen of zingen, maar nog geen- of weinig ervaring hebben in bandformatie. Schrijf je nu in en wij matchen je tot/bij een passende band. Klik op onderstaande knop voor meer informatie en schrijf je in!

Meer info & inschrijven