Show menu

Stap in de wereld van draaien en mixen (en alles daar om heen!) met dj-les onder begeleiding van onze nieuwe docent Thimo Konings! Of je nog nooit een draaitafel hebt aangeraakt, menig huisfeestje achter de decks bent gekropen of een doorgewinterde rot in het vak bent, Thimo’s passie, ervaring en krullenbos vol kennis staan klaar om je te begeleiden naar een hoger niveau!

Dj les

De lessen worden gemixt en gematcht aan jouw niveau zodat je samen met Thimo alles eruit kan halen. We geloven namelijk, samen met Thimo, dat leren van mixen of dj’en veel meer is dan techniek; het draait om plezier en passie. Thimo’s unieke lesstijl is zo ontworpen dat je niet alleen de essentiële vaardigheden van het vak leert, maar je ook je eigen creatieve pad ontdekt en verkent.

Thimo’s unieke lesstijl is zo ontworpen dat je niet alleen de essentiële vaardigheden van het vak leert, maar je ook je eigen creatieve pad ontdekt en verkent. De lessen worden aangepast aan jouw wensen en Thimo zorgt ervoor dat je altijd op het juiste tempo leert. Leer bijvoorbeeld basis theorie omtrent mixen, ontwikkel je eigen unieke sound of ontdek hoe je tijdens een set het publiek kunt meeslepen naar een andere wereld. Draai je al een tijdje en wil je bijvoorbeeld weten hoe je de eerste stappen kan zetten richting een live-set, of wil je meer in de wereld van sounddesign en hardware duiken? Kan allemaal! Lees hier meer over docent Thimo Konings en zijn dj-lessen.

Klaar om jouw dj-droom waar te maken of om de volgende stappen te zetten in je carrière? Bestel een proefles of een lessenpakket en dan gaan we zo snel mogelijk van start!

Thimo geeft les op vrijdag.

Locatie Jacobiberg en verhuizing

Jacobiberg bevindt zich nu op Arnhems Buiten. Vanaf september 2024 vinden de popschool lessen plaats op de nieuwe locatie (Groningensingel 1235 in Arnhem-Zuid) van Popcentrum Jacobiberg. Houd hier rekening mee bij het bestellen van lessen.

Lengte van de lessen

Lessen uit een lessenpakket duren 45 minuten Een losse les duurt 60 minuten

Niveaus

Alle niveaus zijn welkom; van beginnend tot professional

Voorbeelden van technische vaardigheden

die je kunt leren tijdens dj-les

Beatmatchen Track selectie Mixen Set opbouwen/afbouwen Technische voorbereiding van je set Ik wil Traktor gebruiken tijdens het draaien, hoe werkt dat/hoe sluit ik mijn laptop aan/wat heb ik verder nodig?

Leervraag voorbeelden

waarmee je tijdens de lessen aan de slag zou kunnen gaan

Hoe werkt een CDJ? Hoe werkt de mixer? Hoe zorg ik mijn USB op elke (pioneer) CD-speler werkt? Hoe werkt Rekordbox? Ik wil andere apparatuur gaan gebruiken, waar moet ik beginnen? Wat zijn de verschillen tussen diverse mixers/ CDJs/ koptelefoons?

Genres

Thimo is expert in techno en ook thuis in dance, (deep)house, trance, rave, hardtrance, hardtechno en drum and bass. Maar maak je geen zorgen als jouw interesse elders ligt; er zijn altijd genoeg mogelijkheden. Een proefles bestellen is de perfecte manier om dit verder te ontdekken!

Docenten