Show menu
bandles

Klinkt goed! Ik wil een

8 bandlessenpakket inschrijving

Bandles bij Jacobiberg

Ontdek hoe leuk het is om in een band te spelen en wat daar allemaal bij komt kijken!

Bij Jacobiberg repeteer je onder begeleiding van een professionele muzikant, samen met andere muziekliefhebbers. Je werkt aan toffe nummers en een gevarieerd repertoire. Het hoogtepunt? De jaarlijkse Bandavond Jacobiberg, waar je met je band naartoe werkt (klik hier voor een sfeerimpressie!). Tijdens deze Bandavond beklimmen verschillende bandles-bands het podium en kun je dus laten zien waar jij en jouw band-genoten de afgelopen periode mee bezig zijn geweest tijdens de lessen!

Voor wie is bandles? Onze bandlessen zijn perfect voor iedereen die al een tijdje een instrument bespeelt of zingt, maar nog niet veel ervaring heeft in bandformatie. De lessen vinden plaats in de oefenruimtes van Jacobiberg in Arnhem. Ook als je geen andere muzieklessen bij ons volgt, ben je van harte welkom.

Dus, kom je bandles volgen bij Jacobiberg?

Meld je aan voor een pakket van 8 bandlessen via de knop op deze pagina of klik hier. Vul het formulier in en laat even weten welk instrument je bespeelt of dat je zingt en laat eventuele bijzonderheden weten voor je plaatsing in een band.

Let op: Bands bestaan in de praktijk vaak natuurlijk (veel) langer dan een periode van 8 lessen en dat is hier dus (vaak) ook het geval. Als de 8 lessen erop zitten, bestel je het pakket gewoon opnieuw en herhaal je dit elke 8 lessen zo vaak jij wil! Dit geldt voor alle bandleden. De pakketten hoeven niet op precies hetzelfde moment gekocht worden door de bandleden; wanneer deze momenten verschillen per bandlid maar ieder bandlid op tijd het pakket opnieuw koopt heeft dit dus verder geen invloed op de formatie van de band.

BANDLES BIJ JACOBIBERG –
5 SIMPELE STAPPEN:

1. Inschrijven voor bandles bij Jacobiberg
Wil je bandles volgen? Schrijf je in voor een pakket van 8 bandlessen bij Jacobiberg! Door je in te schrijven laat je ons weten dat je interesse hebt in bandlessen en gaan wij voor je aan de slag – je betaalt nog niets. Schrijf je in

2. Jacobiberg docenten matchen je met een band
Onze docenten gaan aan de slag om je te matchen met een band. Dit kan soms even duren, afhankelijk van beschikbaarheid en de vorming van nieuwe bands. In de tussentijd kom je even op een wachtlijst.

3. Gematcht? Bestel het 8 bandlessenpakket
Geplaatst in een band? Via jouw docent kun je nu het bandlessenpakket bestellen en betalen.  Samen met je band volg je nu bandlessen, gegeven door één van de professionele bandles-docenten! Bands bestaan in de praktijk vaak natuurlijk (veel) langer dan 8 lessen; zie punt 4.

4. Na 8 lessen bestel je het pakket opnieuw en herhaal je dit elke 8 lessen

Bands bestaan in de praktijk vaak natuurlijk (veel) langer dan 8 lessen, dus als jouw 8 lessen erop zitten, bestel je het pakket gewoon opnieuw en herhaal je dit elke 8 lessen zo vaak jij wil!

5. Tot snel bij Jacobiberg voor jouw bandlessen!
Werk samen aan uitdagende nummers en een afwisselend repertoire. Jullie bouwen toe naar de jaarlijkse Bandavond Jacobiberg, waar jullie kunnen optreden voor publiek en jullie nieuwe skills uitgebreid kunnen laten zien.

Belangrijke info

Inschrijven betekent niet altijd dat je direct kunt starten met bandles. Na jouw inschrijving nemen we contact met je op om te kijken bij welke bestaande band je past of om een nieuwe band te vormen. Het kan soms dus even duren voordat je echt van start gaat met de bandlessen. Door je in te schrijven, geef je dus eigenlijk aan dat je graag bandles wilt volgen en wij doen ons best dit zo snel mogelijk te regelen.

Je koopt pas een 8 bandlessenpakket wanneer de lessen voor jou daadwerkelijk beginnen – oftewel, wanneer je bent geplaatst in een band. Dit doe je via de docent die jou en je band gaat begeleiden. Na 8 lessen kun je het pakket opnieuw bestellen en herhaalt dit elke 8 weken, zo lang je wil.

Docenten

Micky Huijsmans

maandag & dinsdag