Show menu
Docent dj
Thimo konings

Thimo Konings is één van Arnhem’s grootste opkomende talenten binnen de techno scene en geeft dj-les bij Jacobiberg. Met zijn gevoel voor analoge hardware, scherpe muzieksmaak en bepalende kennis van sounddesign trok hij al snel de aandacht van techno grootheden zoals Secret Cinema, Rove Ranger & David Lohlein en bracht releases uit op ’s werelds grootste techno labels zoals ARTS (vinyl), Vision Ekstase en GEM Records. Doordat Thimo zijn meeste tijd in zijn studio (hier in Jacobiberg) besteedt, heeft hij een brede kennis ontwikkelt over dj’en, mixen, produceren, sounddesign, analoge synthesizers, modulars, buizen en meer, wat hij constant blijft uitbreiden.

Wat kun je verwachten van dj-les van Thimo Konings? 

Thimo’s unieke lesstijl is zo ontworpen dat je niet alleen de essentiële vaardigheden van het vak leert, maar je ook je eigen creatieve pad ontdekt en verkent. De lessen worden aangepast aan jouw wensen en Thimo zorgt ervoor dat je altijd op het juiste tempo leert. Leer bijvoorbeeld basis theorie over mixen, ontwikkel je eigen unieke sound of ontdek hoe je tijdens een set het publiek kunt meeslepen naar een andere wereld. Draai je al een tijdje en wil je bijvoorbeeld weten hoe je de eerste stappen kan zetten richting een live-set, of wil je meer in de wereld van sounddesign en hardware duiken? Kan allemaal…

Docent Thimo staat namelijk bekend om zijn verfijnde muzieksmaak en uitgebreide kennis van sounddesign en apparatuur. Koppel dat aan zijn herkenbare krullenbos en dat maakt hem een uniek figuur in de nationale techno-scene. Hij heeft dan ook al op line-ups gestaan naast grootheden zoals KI/KI, Rene Wise, Ellen Allien en meer. Naast produceren en dj’en, organiseert Thimo ook het Arnhemse technofeest Overstuur, waardoor hij nog een extra bak ervaring meeneemt op veel verschillende vlakken binnen de elektronische muziekscene. Hierdoor kan hij je dus ook helpen bij alles wat nog meer bij je dj-droom komt kijken! Hoe krijg je bijvoorbeeld boekingen, wat voor een fee vraag je voor gigs, tips voor netwerken, et cetera.  

Klaar om jouw dj-droom waar te maken of om de volgende stappen te zetten in je carrière? Bestel een proefles of een lessenpakket en dan gaan we zo snel mogelijk van start!

Thimo Konings in het nieuws

Nieuw bij Jacobiberg Paasconcerten: DJ Showcase in de kelder van Luxor Live!

Naast een flinke verscheidenheid aan bandjes, loopt er in Jacobiberg ook een groot scala aan opkomend talent […]
Cassandra Onck

Resident releases november 2022

De afgelopen maand zijn er veel tracks uitgekomen van Berg Residents! ✦ Cassandra Onck bracht naar single […]