Show menu
Singer-songwriter
Ayralynn

AYRALYNN is een Nederlandse band uit Arnhem bestaande uit Ayralynn Marckmann, Ista Sinay en Joy Kobussen. Naast invloeden van indierock, pop en reggae kenmerkt de muziek van AYRALYNN zich door een veelzijdig en intiem geluid met een onmiskenbare ‘do it yourself- mentaliteit’. 

De nummers zijn hersenspinsels over de grote en kleine dingen in het leven. Van relevante existentiële levensvragen tot intieme persoonlijke verhalen. Door middel van dromerige gitaarrifjes en geloopte vocals, waan je je in een wereld waarin alles mogelijk is. 

Ayralynn is begonnen in 2019 als een solo multi- instrumentalist, zangeres en live looper. Volledig autodidact heeft zij zichzelf meerdere instrumenten leren spelen. Zij heeft onder andere gestaan op H80 festival, 9 tot 5 mentaliteit en verschillende venues zoals Luxor Live, Rozet en Hubert. Ista gaat al een tijd mee in de muziekwereld. Je kunt hem bijvoorbeeld kennen van de Arnhemse band JOHN FROST. Hij heeft onder andere gestaan op de Zwarte Cross, Swingin Groningen, Vogelpop en Harlem Jazz. Ook venues als Ekko, Pothuys en de Vorstin zijn hem niet onbekend. Joy was in 2019 tot 2021 onderdeel van de Nederpop band ‘Stroom’ als gitarist en songwriter. Hier is haar liefde voor de bas ontstaan. Zij hebben zich samengevoegd en vanaf dat moment werd AYRALYNN een band. 

Afgelopen zomer hebben ze direct op allerlei festivals gespeeld waaronder Spijkerrok en Nacht van de Mode.

Socials

instagram