Show menu

Neem toetsenles bij onze docent Bud of Rick. Je kunt direct gaan voor reguliere lessen, een 8-lessenpakket of eerst een keer proberen met een proefles. Alle lessen vinden plaats bij Popcentrum Jacobiberg in Arnhem.

De lessen worden aangepast aan de wensen van de leerling. Dus of je nou beginner of al gevorderd bent, bij Jacobiberg ben je aan het juiste adres!

Bij docent Bud Kolk ga je aan de slag met piano, elektrische piano, synthesizer of een ander instrument met pianotoetsen. Of je nou een beginner bent of al een beginnetje gemaakt hebt, jullie gaan samen ontdekken hoe jouw spel naar een hoger niveau gebracht kan worden. Jullie kunnen aan de slag met speltechniek, muziektheorie, ritme, melodie, harmonie en naspelen op gehoor. Neem je favoriete muziek mee en leer het zelf te spelen!

Het doel van Rik’s toetsen lessen is allereerst dat je plezier hebt in het pianospelen. Samen inventariseren jullie wat je al kan en wat je graag wil leren. Zowel beginnende als gevorderde pianospelers zijn welkom bij Rik. Hij neemt je mee in een traject om jouw techniek en speelplezier naar een hoger niveau te tillen. Hierbij zijn techniek, coördinatie van de linker- en rechterhand, noten lezen en een goede houding belangrijke onderdelen. Je leert de vertaalslag te kunnen maken: wat er in noten staat geschreven omzetten in muziek. Hierbij hoort ook een stukje muziektheorie en muziekanalyse. Ook kun je bij Rik’s lessen leren om samen te spelen met andere muzikanten.

Prijs voor 38 lessen

Jonger dan 21
€851,20
Ouder dan 21
€1.029,95

Prijs per maand

Jonger dan 21
€70,93
Ouder dan 21
€85,83

Overig

Losse les jonger dan 21
€22,40
Losse les ouder dan 21
€27,10
Proefles
€15
  • Lessen duren 30 minuten
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment
  • Het lesgeld voor de 38 lessen in een cursusjaar wordt in 12 gelijke termijnen geïnd. Bij de incasso van augustus vinden ook eventuele verrekeningen plaats waardoor de factuur hoger of lager kan uitvallen.

Docenten