Show menu
Docente zang
Emma Galanaki

Sinds haar 16e schrijft Emma Galanaki liedjes en geeft ze liveshows in haar geboortestad Athene, Griekenland.
Ze trad op in het Griekse tv-programma ‘Rising star’ op 18-jarige leeftijd, evenals in het historische oude parlement van Griekenland en in jazzpodia (zoals JazzPoint Athene). Ze heeft een theaterachtergrond van zeven jaar en is daarnaast een veelzijdige muzikant en zanger.

Emma begon haar studie Pop & Jazz aan ArtEZ Arnhem waar ze in 2022 afstudeerde, met daarnaast een studiozanginstructeur en songwriterstage in Toronto, Canada. In hetzelfde jaar bracht ze haar soulgenre-EP genaamd ‘Gravity’ uit met een concert in Luxor Live, die online beschikbaar is op alle streamingplatforms. Ze werkt nu aan een nieuw albumproject met producer MadLad (Athene), schrijft liedjes en werkt samen met verschillende artiesten en producers zoals Roy Hamilton III (Canada). Ze heeft een gitaar/zangduo met Savvas Anastasiou en speelt op meerdere podia door heel Nederland. Haar songwritingprojecten stoppen nooit en ze is altijd opzoek naar nieuwe muziek.

Emma geeft al vijf jaar les in zang, songwriting en muziektheorie en veel van haar studenten volgen een hogere muziekopleiding en worden zelf muzikant. Ze wil iemand begeleiden om zowel een betere zanger als muzikant te worden, bijvoorbeeld om in bandverband beter te communiceren met andere muzikanten. Gezond zingen, de beste eigenschappen van je stem vinden en balans in je toon, het zijn allemaal dingen waar ze zich graag op richt tijdens het coachen.

Emma Galanaki in het nieuws

Emma Galanaki

Gratis proefles zang bij twee nieuwe Jacobiberg zangdocentes!

Nieuwe zangdocentes We hebben twee nieuwe zangdocentes: Emma en Micky! Emma Galanaki geeft al vijf jaar les in […]