Show menu

Binnen Popcentrum Jacobiberg hebben we het lesaanbod van onze popschool en de werkwijze daarbij flink opgefrist! Hiermee maken we het voor iedereen makkelijker én leuker. Wat dat precies inhoudt, lees je op deze pagina.

Vereenvoudigd aanbod

We hebben ons lesaanbod gestroomlijnd om het eenvoudiger en toegankelijker te maken voor iedereen. We stappen af van reguliere lessen (abonnementen), duolessen, groepslessen en strippenkaarten en bieden uitsluitend proeflessen en lespakketten aan. (Nieuwe) popschool leerlingen hebben de keuze uit de volgende opties:

  • Proefles 
  • 4 lessenpakket 
  • 8 lessenpakket 
  • 20 lessenpakket 
  • 40 lessenpakket  
  • 8 bandlessenpakket 
  • 10 bandlessenpakket 

Deze producten zijn direct beschikbaar via de website van Jacobiberg. Elk product wordt gekoppeld aan een (voorkeurs)docent. Voor 20 lessenpakket en 40 lessenpakket geldt dat deze in 5 of 10 termijnen betaald kunnen worden middels incasso.

Planning en inroostering 

Docent en leerling stemmen samen af op welk(e) moment(en) de les(sen) worden afgenomen. De frequentie van de lessen is dus aan te passen aan wensen van de leerling. Een lespakket is 18 maanden geldig, vanaf het moment van de aankoop. De leerling heeft geen recht op restitutie als de gekochte lessen niet worden afgenomen en er wordt dus niet verrekend – er is dus ook geen sprake van opzegtermijn meer. 

Vanaf wanneer? 

Deze veranderingen gaan per direct in voor nieuwe leerlingen die vanaf donderdag 2 mei beginnen met popschoollessen. Voor onze huidige leerlingen met reguliere lessen of oude lesformaten (zoals strippenkaarten) gaan deze veranderingen in na dit cursusjaar. Na de zomervakantie van 2024 geldt het nieuwe aanbod dus voor iedereen. Voor huidige leerlingen geldt dus dat je tot die tijd gewoon lessen kunt blijven volgen zoals je gewend bent.

Meer (specifieke) informatie kun je lezen in het nieuwe reglement/algemene voorwaarden. Mocht je na het lezen van de informatie nog vragen hebben, kun je ons telefonisch bereiken op 0264422106, een berichtje sturen via Instagram of Facebook, een e-mail sturen naar info@jacobiberg.nl, een postduif deze kant op sturen of gewoon even langskomen. Tot snel!