Show menu

Artiesten opgelet! Op 1 april (tijdens Booster Festival) lanceert Sonar: een thuis voor artiesten uit Oost-Nederland die op zoek zijn naar shows, airplay, support en wedstrijden en dé plek voor festivals, podia en radiostations om nieuwe acts op te duiken. Je vindt er bijvoorbeeld pitches van Luxor Live en Booster Festival en uit alle inzendingen kiest de organisatie een match. Acts uit alle genres zijn welkom: van techno-dj tot metalcoreband en van singer-songwriter tot hiphop act.

PLANKGAS #9 – introducing: SONAR in Popcentrum Jacobiberg!

Op 4 april nemen Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) en Lisanne Sinnema (Poppunt Overijssel) de ins en outs van dit gloednieuwe muziekplatform met je door in Popcentrum Jacobiberg! Een avond met praktische tips en tricks en een kijkje achter de schermen, waardoor jij direct via Sonar op zoek kunt naar shows, airplay, support en meer.

De initiatiefnemers van Sonar laten zien hoe het platform precies werkt en hoe jij jouw profiel slim in kunt richten. Je krijgt een unieke blik in de jurytool waarmee organisaties op zoek gaan naar de juiste match en krijgt meer info over de pitches die momenteel uitstaan. Marijn de Valk (Luxor Live/Ignite Bookings) vertelt hoe hij als boeker en programmeur gebruik maakt van het platform en waar hij op let bij het selecteren van een artiest voor een pitch. Verder is er volop gelegenheid voor vragen.

Meld je aan via: https://bit.ly/Plankgas9Sonar

Kom dus zeker hier langs deze avond! Kijk op www.checksonar.nl en volg de socials van Sonar op Instagram en Facebook voor de laatste updates.