Show menu

In Arnhem zijn vele collectieven, eenlingen, groepen en andere enthousiastelingen actief binnen allerlei soorten, stijlen, genres, niches en vormen die de elektronische muziekscene zo groot maken. Ondanks dat Arnhem maar een vrij kleine stad is en het aanbod van locaties beperkt, is het voor de scene onmogelijk om iedereen te kennen. Tóch draagt iedereen (direct of indirect) bij aan elkaar’s succes. Of loopt men elkaar onbewust in de weg?

PLANKGAS #10 wil alle hardwerkende Arnhemse collectieven, dj’s, producers, dance-organisaties en andere initiatieven bij elkaar brengen. Aan de hand van een aantal thema’s proberen we erachter te komen hoe het ervoor staat met de scene in Arnhem, te ontdekken wat er allemaal (niet) is en om met elkaar kennis te maken! Ook (nieuwe) dj’s, producers en anderen die aansluiting of een netwerk zoeken bij bepaalde scenes zijn welkom.

Kom woensdag 31 mei vanaf 19.30 uur langs in de bovenzaal van Luxor Live! Toegang is gratis, maar wel even aanmelden via DEZE link.

Plankgas 10