Show menu

Dit jaar schudden het kuiken en de kikker elkaar de hand: op 1 april vinden de 48e Jacobiberg Paasconcerten plaats (geen grap)! Met dit jaarlijkse extravaganza nemen we het hele pand van Luxor Live in beslag. Op tweede paasdag vanaf 14.00 uur is de boel gratis te betreden, dus vergeet die paasbrunch en kom genieten van lokaal talent uit Arnhem en omstreken.

Nieuw dit jaar: DJ Showcase in de kelder én vanaf 16.00 uur laat Bollyfoods op het balkon je smaakpapillen dansen! Scroll naar beneden voor meer info en de timetable, of download de timetable hier!

jacobiberg paasconcerten

JACOBIBERG PAASCONCERTEN 2024

We beloven dat je niet overspoeld wordt met flauwe grappen (misschien een paar…), maar wel met een vloedgolf aan geweldige muziek. De line-up belooft traditiegetrouw een fijne weerspiegeling te zijn van de muzikale diversiteit die te vinden is in Popcentrum Jacobiberg en ver daarbuiten. Een vette verzameling aan muzikaal talent uit Arnhem en omstreken gaat je (konijnen)oren in ieder geval flink verwennen. Van gierende gitaren tot rauwe rap en van zoete pop tot smerige punk – je gaat het allemaal ontdekken tijdens onze Paasconcerten.

DJ SHOWCASE

Nieuw dit jaar bij de Jacobiberg Paasconcerten: DJ Showcase in de kelder! Naast een flinke verscheidenheid aan bandjes, loopt er in Jacobiberg namelijk ook een groot scala aan opkomend talent binnen de elektronische muziekscene rond. Dwaal ‘s avonds naar beneden en ontdek een greep van het talent in de kelder, waar je dj’s uit verschillende genres checkt.

BOLLYFOODS

Get curried away bij Bollyfoods! Van al dat rondhopsen bij de Paasconcerten – van de bovenzaal, naar de grote zaal, met een tussenstop in de kelder en dan weer opnieuw – lust je vast wat te knagen. Goed nieuws: tijdens alle muzikale traktaties door hoef je niet naar huis, want vanaf 16.00 uur vind je Bollyfoods op het balkon! Ze serveren Indiase maaltijden en snacks die je smaakpapillen doen dansen – dat deden ze al op festivals zoals Paaspop, Lowlands, Free Your Mind en Best Kept Secret en dit jaar voor het eerst op de Paasconcerten!

LINE-UP PAASCONCERTEN

Sonar-spot

HOSTS – KLOKPACK6IX

Buckle up, want Klokpack6ix gaat de boel op stelten zetten tijdens de Paasconcerten! Dit muziek- en kunstcollectief, met meer leden dan je op één hand kunt tellen, zijn dit jaar de hosts. Ze omschrijven hun collectief zelf als een ‘mixed media clusterfuck’ van jonge rappers, producers, designers, schrijvers en performancekunstenaars. Wanneer ze als collectief het podium betreden, presenteren ze hun wilde mix van hiphop, hyperpop, electro schlager, absurdistische teksten en extravagante kleren. Verwacht een hoop luide beats, lieve synths, felle kleuren, catchy hooks en speelse humor… Alles is zelfgemaakt. Alles is in stukjes. Geen show is hetzelfde en geen touw is eraan vast te knopen. Dat wordt visuele waanzin – want als zij het doen, doen ze het goed. 

Zorg dat je bij dit spektakel bent – we zien je paasmaandag!

KINGSTA

De Arnhemse hiphop artiest en producer Kingsta (aka Darkskin Lion) brengt op tweede paasdag zijn energieke turn up vibes naar de Paasconcerten. Met zijn vele projecten, uitgebrachte singles en zijn recente mixtape “LION ENERGY” (gemixt door dj SMP en gehost door Leeroy van Zwart Licht) is Kingsta niet meer weg te denken uit de scene. Geïnspireerd door artiesten als Future, Travis Scott, Lil Uzi Vert & Playboi Carti timmert hij door naar de top. Overal waar hij staat gaat het dak eraf – en dus ook die van Luxor Live op maandag 1 april!

POLITIE WARNSVELD

De vier matties van Politie Warnsveld spelen op 1 april op de Paasconcerten met één doel: lol trappen. Dat doen ze met hun muziek die je het beste kan beschrijven als: loeiharde pret-ska en 80’s nederpop afgetopt een snufje balkanbeats. Met een dikke laag meta-ironie worden alle belangrijke zaken in het leven bezongen. 

MAGIC BULLET

Geef je over aan de Magic Bullet! Deze funkrock-band neemt je mee op een emotionele joyride, waarin ze de ups & downs van het leven vangen in hun soulvolle muziek. Ze brengen deze emoties tot leven met originele tracks, geboren uit hun eigen chaotische ervaringen. Tijdens de Paasconcerten in Luxor Live delen ze deze verhalen met jou, verpakt in een groove van funk, blues en soul!

TIMETABLE