Show menu

Update: deze ruimte is inmiddels vergeven!

In ons mooie pand in het groene Arnhems Buiten, schuilt een van de grootste Broedplaatsen van Nederland. meer dan 100 residents waaronder producers, zangers, componisten, fotografen, kunstenaars, songwriters en bands zijn hier dagelijks creatief bezig. Jij kunt daar met je band onderdeel van worden want we hebben een ruimte vrij!


Over de ruimte

Het gaat om een grote ruimte van 100+ vierkante meter in een L vorm. Voorheen was dit de studio van Arnhem Live waar vanuit livestreams werden opgenomen in tijden van corona. 

  • De studio ligt op de begane grond en biedt ruimte aan 3 a 4 bands. 
  • De ruimte zal gedeeld gaan worden tussen meerdere bands en onderling dienen jullie afspraken te maken over het gebruik ervan. Misschien willen jullie wel vaste dagen/dagdelen. Het voordeel van deze ruimte is dat je niet gebonden bent aan een dagdeel of een aantal uren (zoals bij onze oefenruimtes). Mocht de gitarist van de band een keer herrie willen maken in zijn eentje, of de drummer wil de set in zijn eentje oefenen, dan heb je hier de ruimte voor. Ook zou je kunnen afspreken met je medegebruikers dat je een keer een aantal dagen achter elkaar de ruimte gebruikt, zodat je je goed kunt voorbereiden op een optreden of om opnames te maken. 
  • Kosten: tussen €150 – €180 per band per maand
  • De Jacobiberg is dagelijks geopend van 12.00u – 0.00u 

Doordat de ruimte zo groot is en L-vormig kan iedere band een eigen hoek indelen naar eigen wens. Het betekent wel dat het geen afgesloten ruimtes zijn, maar je kunt wel iets in de ruimte bouwen om je spullen af te schermen of in op te bergen. 


Klinkt dit als een super mooie kans voor jullie band? Stuur een mailtje naar elise@jacobiberg.nl, dan plannen we een bezichtiging in en praten we verder over de mogelijkheden.