Show menu

Voor het eerst slaan Berg residents Muziektheater BOT en Mimetheatergroep Bambie de handen ineen met als resultaat de voorstelling ‘BAMBIE SPEELT BOT / BOT SPEELT BAMBIE’. De fysieke theatermakers van Bambie zoeken de samenwerking op met de muziektheatermakers van BOT om zo beweging bij de klank te voegen en samen tot een nieuwe theatertaal te komen: een fysiek concert. Muziektheater BOT zet voor deze voorstelling de deuren van zijn werkplaats in ons pand! Van donderdag 19 t/m zondag 29 januari is de voorstelling zestien keer te zien. 

Een opwindend fysiek concert met lichamelijke instrumenten en beweeglijke muziek 

De kelen zijn gesmeerd, de microfoons getest, de instrumenten gestemd, de geesten gescherpt en de spieren gespannen. Daadkrachtig optreden zal de chaos bedwingen! Met een muzikaal statement, een kernachtig lied, een vurig pleidooi. Of tenminste een gesprek over alles wat gaande is. Maar het verstand schiet te kort en de uitspraken vervliegen. De klanken vervormen en de versterking overstuurt. Reactie gaat nou eenmaal samen met ruis en van wrijving komt warmte. Ook in gestamel is schoonheid te vinden. En anders is er altijd nog het gulle gebaar.  

Want:  

Wat je benen geeft, staat.  

Wat je stokken geeft, slaat.  

Wat je adem geeft, gaat.  

Wat je woorden geeft, praat  

Over BOT & BAMBIE  

BOT maakt recht-voor-zijn-raap-theater met zelfgemaakt instrumentarium, ongepolijste beeldenpoëzie en kleine liedjes met een groot hart. Mimetheatergroep Bambie maakt al 25 jaar beeldend theater waarin het lichaam de spiegel is van de menselijke ziel. Absurdistisch, dromerig en woest tegelijk. Uit de kruisbestuiving van deze twee stijlen ontstaat een nieuwe theatertaal. Een opwindend fysiek concert, even geestig als poëtisch. Met klinkende daden, lichamelijke instrumenten en beweeglijke muziek. 

Praktische info: 

Muziektheater BOT zet speciaal voor deze voorstelling de deuren van zijn werkplaats in Jacobiberg open. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er op tijd bij. 

Speeldata & tijden 

do 19 januari 19.30 en 21.30 uur 

vr 20 januari 19.30 en 21.30 uur 

za 21 januari 17.00 en 20.00 uur 

zo 22 januari 14.00 en 17.00 uur 

do 26 januari 19.30 en 21.30 uur 

vr 27 januari 19.30 en 21.30 uur 

za 28 januari 17.00 en 20.00 uur 

zo 29 januari 14.00 en 17.00 uur 

Locatie: Popcentrum Jacobiberg, Utrechtseweg 310 H02. Volg achter het gebouw rechtsom de pijlen, check de website of E-Ticket voor precieze route. Trek warme kleding aan. We zien je graag dan! 

Kaartverkoop: www.wijzijnbot.nl 

Bot Bambie