Show menu

We hebben een toffe winactie waar je je eigen ruimte in Popcentrum Jacobiberg kunt winnen!

Culturele makers, bedenkers, initiatieven, dromers, kunstenaars, collectieven, avonturiers, projecten of andere creatievelingen. Schreeuwt jouw project om een thuis? Heb je ooit gedroomd van een plek waar je lekker je gang kan gaan? Een plek waar je creatieve ideeën tot leven kunnen komen? Dan krijg je het sowieso warm van De Ruimte. Goed nieuws: die kan (gratis) tijdelijk van jou worden. 

Wat is de De Ruimte? Nou, geen gewone ruimte; het is een speelparadijs voor kunstenaars, visionairs, dromers of andere creatievelingen. Deze droomplek is 800 m2 groot, zit boordevol daglicht, directe toegang tot een groot balkon en natuurlijk WiFi. Een enorme, lichte plek waar je de ruimte hebt om je creatieve ideeën de vrije loop te laten gaan. 

Of je nu een cultureel collectief bent dat een thuis zoekt, een individuele dromer met grootste plannen, of gewoon je eigen weg zoekt in de wereld van kunst en cultuur; dit is jouw kans om je eigen ruimte te winnen! Deze wordt dan van jou voor zo’n 3 maanden (en misschien zelfs langer, als we je niet willen laten gaan)! In verband met buren is deze ruimte alleen niet geschikt voor veel herrie. 

Hoe kun je De Ruimte winnen? Simpel. Laat ons weten wat jouw creatieve visie is of wat jouw ideeën zijn, op de manier zoals jij wil. Dat kan gewoon in woorden, maar ook met foto’s, video, een pitch of wat dan ook. Stuur je creatieve uiting voor 30 september naar jochem@jacobiberg.nl. Of als je het liever per post wil sturen, ook goed. 

Dus, laat je fantasie de vrije loop en doe mee! Grijp deze kans om groots te dromen en nóg groter te creëren. Wie weet win jij de sleutel tot de De Ruimte en is Jacobiberg binnenkort jouw tweede thuis.