Show menu
Garage Punk Band

De vierkoppige band Money M.G. Speed ontsproot begin jaren ‘10 in de binnenstad van Arnhem uit een gedeelde liefde voor muziek in de stijl van Wolfmother, The Strokes en Arctic Monkeys. Waar de band naar streeft is het schrijven van rauwe, stuwende songs vol pakkende riffs en zanglijnen.

In 2017 werd hun eerste EP in een stampvolle kroeg gelanceerd. Een reeks optredens later verdween de band echter abrupt uit de openbaarheid, om enkel in legende voort te leven. In het diepste geheim bleef de band zich niettemin ontwikkelen en dat leidde in 2023 tot een daverende comeback met de EP How Much for an Hour. Uit de stijf uitverkochte release show in de Willemeen bleek dat Money M.G. Speed nog niet vergeten was.

Sindsdien blies Money M.G. Speed het publiek omver op onder andere de Paasconcerten en Gelders Goed. Hun doel is nu om zich verder te ontwikkelen tot een onverschrokken live-act, die met een set aan ijzersterke songs overal de lak van de planken kan spelen. Met veel plezier repeteren ze in hun ruimte in Jacobiberg!