Show menu
Docent Zang
Lienke

Al vanaf jongs af aan wist Lienke dat ze op het podium wilde staan. Ze begon al op vroege leeftijd met dans-, musical- en zanglessen. Na een tweejarige particuliere deeltijd zangopleiding aan de Academie voor lichte Muziek studeerde ze Musical Theater Dans aan de Fontys Dansacademie. Ze heeft veel praktijk ervaring en staat al 15 jaar op het podium. 

Ervaring
Naast haar werk als zangdocente staat ze vooral veel op het podium als backing vocalist bij niemand minder dan Kenny B en als lead zangeres in verschillende coverbands, waaronder de coverband The Rich and Famous. Ook treed ze op als Vocal MC met verschillende DJ’s en zingt ze in een Destiny’s Child Tribute Band genaamd Moira’s Angels. Daarnaast is ze op Europese tournee geweest met Elvis on Tour. Zelf is ze momenteel bezig met het schrijven van haar eigen nummers onder de naam Lynn Stephans en schrijft ze voor anderen.  

Coaching
Lienke geeft zangles en vocal coaching. Lienke kiest bij al haar leerlingen voor een persoonlijke benadering. “Ik weet precies wie welke aanpak nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen en zal zo goed mogelijk mijn methode toe passen op de wensen en doelen van de leerling”. Zo werkt ze niet alleen aan zangtechniek maar ook aan tekstbeleving en liedinterpretatie. Ook kan ze je begeleiden in podiumpresentatie en microfoontechiek en bijvoorbeeld singer-songwriters kunnen bij haar werken aan songwriting. 

 

Lienke geeft les op maandag en woensdag.

 

beeld & geluid!

Lienke Iburg in het nieuws

Summer School

Jacobiberg Summer School

Popcentrum Jacobiberg presenteert: Summerschool! Meer dan twee weken lang bieden we 13 workshops aan. We sluiten de […]