Show menu
Saxofoondocent

Sinds zijn afstuderen (conservatorium ArtEZ) in 2003 heeft Jeroen Kraaij een veelzijdige carrière achter de rug als saxofoondocent en performing artist. De geboren en getogen Apeldoorner heeft zich na zijn studie gevestigd in Haarlem, waar hij met plezier en succes de Haarlemse Saxofoonschool heeft opgericht. Door zijn veelzijde achtergrond in de jazz, soul en funk, maar ook pop, house en lounge heeft hij leerlingen uit alle leeftijdsgroepen. Als Jeroen niet lesgeeft kun je hem vinden op een podium met zijn live sax show of Dj & Sax show. 

Na ruim 18 jaar is Jeroen weer terug in het Gelderlandse om ook hier jong en oud blij te maken met saxofoonlessen. Ieder niveau is welkom; de lessen zijn toegespitst op jouw niveau. Of je nu de basis wil leren, een specifiek genre wil spelen of wil focussen op ritme, solo’s en/of improvisatie: Jeroen biedt een gezellige en veilige omgeving om de saxofoon te leren spelen op jouw tempo. 

Jeroen begint 1 april met lesgeven. Schrijf je vóór 1 april in voor een proefles en dan krijg je deze van ons (normaal €10)! Gebruik zo nodig de kortingscode ‘Ikwilsaxofoonles’ in je winkelmandje.

Jeroen geeft les op de dinsdagmiddag en avond.

Jeroen Kraaij in het nieuws

gratis proefles jacobiberg

Gratis proefles in september 2023 bij Popcentrum Jacobiberg

Gratis proefles Heb je altijd al een instrument willen bespelen of je verborgen muzikale talenten willen ontdekken? […]
Jeroen Kraaij

Nieuwe les en docent: saxofoonles door Jeroen Kraaij + gratis proefles

Wil jij de saxofoon leren spelen? Of je nu beginnend bent of al een tijdje speelt, bij […]