Show menu

Op woensdag 17 april is Jacobiberg represent in Luxor Live: Residents SVAUN spelen in de bovenzaal en docenten Cyril & Jusso spelen in de grote zaal met hun band SugaRiff!

SVAUN

Het Arnhemse uptempo stonerkwartet SVAUN presenteert hun nieuwe EP op woensdag 17 april in de bovenzaal van Luxor Live! Geïnspireerd door zandstormen en de Palm Desert Scene zetten deze Jacobiberg residents een muur van geluid neer die niet te ontwijken valt. Denk aan vuile downtuned riffs met een sexy rand; ingekleurd met lyrische uitspattingen over verlies, waanzin en onvervulde verlangens.

SugaRiff

Jacobiberg popschool docenten Cyril Whistler en Jusso Whistler spelen op dezelfde dag in Luxor Live! Check ze met hun band SugaRiff als supportact voor de show van Danny Bryant. Zanger/gitarist Lain Barbier, drummer Jusso Whistler, gitarist Cyril Whistler en bassist Mauricio guerra Lopez besloten in de coronaperiode een album te produceren met materiaal geschreven door alle vier de bandleden. Live ontwikkelden ze een heel natuurlijk en energiek eigen bandgeluid.