PRODUCER LES

Ben jij al sinds je kan herinneren bezig met muziek produceren en wil je jouw muziek naar een hoger niveau tillen? Of wil je bijvoorbeeld gewoon leren hoe je jouw instrument kunt opnemen en er zelf een drumtrack onder zetten? Dan ben jij bij de producer lessen op het juiste adres!

 

Wie

Docent Tyco Hendriks neemt je mee in het vak als producer en weet met zijn kennis zowel beginners als gevorderde te enthousiasmeren en te begeleiden. Door zijn brede scholing in het vak heeft hij ervaring met het mixen en opnemen van bands, het componeren voor beeld, elektronische muziekproductie van pop en muziekproductie van dance muziek.

Wat

Je leert onder anderen hoe je een writersblock kan opheffen, je eigen track kan maken en opnemen, hoe o.a FL Studio, Ableton, Logic en Cubase werken, sound design, mixen & masteren en nog veel meer. Gedurende de lessen werk je in een akoestisch professionele studio met hoogwaardige apparatuur voor de perfecte afluister omgeving. In combinatie met persoonlijke begeleiding gaan wij samen zorgen dat jij alle ins en outs leert van het creatieve proces tot aan de afwerking van het eindresultaat.

Benodigdheden

 

Beginners
  • Laptop
  • Werkend internet (aanwezig bij Jacobiberg)
Gevorderde
  • Laptop (minimaal een I5 processor)
  • Producersoftware (FL Studio, Ableton, Logic, Cubase etc.)

PRODUCER DOCENT

Tyco Hendriks

Geeft les op maandag en dinsdag

Schrijf je via onderstaande buttons in bij een docent of kies voor een proefles.

Een proefles is eenmalig af te nemen, duurt 30 minuten en kost €10. Een losse reguliere les duurt 60 minuten. De tarieven voor een losse les of een lessenpakket zijn HIER te vinden of onder het menu bij Popschool > Tarieven en Reglement.

popcentrum jacobiberg

Utrechtseweg 310, Arnhem • gebouw H02

0264422106 • info@jacobiberg.nl