Show menu

Als je je niet wilt vastleggen aan de reguliere wekelijkse lessen, dan is een strippenkaart misschien iets voor jou. Je kunt een strippenkaart kopen van 10, 5 of 2 individuele lessen van een half uur. Je bent vrij deze te gebruiken voor elke willekeurige muziekles, dus ook voor verschillende instrumenten. De strippenkaart kan heel handig zijn als je naast je gitaarles ook eens een paar lesjes basgitaar wil volgen. Zo kan iemand die zangles heeft ook een paar lessen piano volgen en zichzelf begeleiden. Let op: met de strippenkaart kun je deelnemen aan alle disciplines uit ons lesaanbod, behalve de bandlessen.

Als je een strippenkaart hebt gekocht, ontvang je van ons een bevestigingsmail met de contactgegevens van al onze docenten. Je kunt dan zelf steeds de eerstvolgende les inplannen op een moment en bij een docent naar keuze.

Wij houden bij hoeveel lessen je met de docent(-en) plant, maar je krijgt zelf een strippenkaart om je lessen op bij te houden als je wil. Een strippenkaart is vanaf het moment van aankoop 1 jaar geldig. Gemiddeld kun je een les per week inplannen.

De strippenkaart is niet overdraagbaar. De voorwaarden voor de strippenkaart zijn te vinden in het reglement.