Paasconcerten

Paasconcerten #45

De Paasconcerten gaan in de herkansing! Op 5 april vindt de 45e editie van de Arnhemse Paasconcerten plaats. Deze keer in een digitale vorm. Zes acts laten zichzelf zien op de Paasconcerten vanuit Luxor Live. Dit jaar wordt het evenement gehost door Kate Donkor beker bekend als Oshunmare. 

Vanaf 15:00 kijk je gratis mee via arnhemlive.nl en Facebook. 

Line-up
Met twee stages bieden we dit jaar een diverse Line-up van gevestigd en opkomend talent uit de regio. Op de MainStage zie je dit jaar indie-rockers Snow Coats, metalhelden Fuzzboar en new wave band Natives of the Crooked Cage. Dit jaar op de PLANK stage luister en kijk je naar Sekushi Boys, the Stone Souls en uiteraard onze host van dit jaar: Oshunmare! De acts presenteren zichzelf door middel van een videosessie die vooraf is opgenomen in Luxor Live. 

Paasconcerten Host
De Arnhemse Oshunmare, ook wel bekend als Kate Donkor, zal de 45e editie van de Paasconcerten hosten! Oshunmare een creatie gebaseerd op de gelijknamige godin uit de Orisha mythologie in West-Afrika. Haar melancholische muziek laveert tussen allerlei elektronische muziekstijlen met zang, spoken word en rap. Dit belooft dat dit een bijzondere Paasconcerten editie wordt!

Over de Paasconcerten
De 45e editie van de Paasconcerten wordt dit jaar gehost door Popcentrum Jacobiberg, Luxor Live en PLANK. De optredens zullen worden opgenomen in Luxor Live en op tweede paasdag uitgezonden worden via arnhemlive.nl en via Facebook. Kijk en luister mee vanaf 15:00 voor het echte Arnhemse paasgevoel met een muzikaal tintje. We zien je dan!