Show menu

Bandles door professionals uit de scene

Kan jij al aardig een instrument bespelen, maar wil je graag in een band spelen? Schrijf je dan in voor bandles bij Jacobiberg en wordt begeleid door professionals uit de scene. Samen zoeken we een popschoolband die het beste aansluit bij jou muziekstijl en skills.

Of speel je juist in een band maar hebben jullie behoefte aan coaching door een professional met jarenlange ervaring? Meld je dan aan met je volledige band. Samen met je band en jullie bandcoach wordt gewerkt aan de nummers die jullie willen spelen.

Vervolgens zal je ten minste een keer per jaar optreden in hét poppodium van Arnhem en omstreken, Luxor Live.

Schrijf je NU in voor bandles bij Jacobiberg!

➤ Coaching door professionals uit de scene
➤ Optreden in poppodium Luxor Live
➤ Geef je op als individu of met je band
➤ Alle instrumenten welkom

[button size=’small’ style=” text=’INSCHRIJVEN’ icon=” icon_color=” link=’https://docs.google.com/forms/d/1MKGZkwNGOfGPFot23omh316gjV4Z7KSXPs8i6jkSoZk/edit’ target=’_blank’ color=” hover_color=” border_color=” hover_border_color=” background_color=” hover_background_color=” font_style=” font_weight=” text_align=” margin=”]

Volg je muziekles bij Jacobiberg, dé popschool van Arnhem en omgeving. Kenmerkend voor onze popschool is dat al onze docenten zelf nog veel op de planken staan. Er wordt op maat gekeken welke stijl en nummers je wil leren spelen.
Onze docenten zou je kunnen kennen van Navarone, Kenny B, Wild Romance en het spelen met vele grote namen. Al onze docenten hebben conservatorium genoten en staan zelf nog met regelmaat op het podium. Je kon ze afgelopen zomer vinden op festivals als Lowlands, Whoo Hah, Zwarte Cross, Paaspop.