Show menu

Muzikanten, (konijnen)oren gespitst: pak via Sonar de openingsspot op de Plank Stage bij de Jacobiberg Paasconcerten op Tweede Paasdag in Luxor Live!

Openingsspot Plank Stage bij Jacobiberg Paasconcerten

Op 1 april 2024 vindt in Luxor Live de 48e editie van de Jacobiberg Paasconcerten plaats. Van de kelder tot de bovenzaal: door het gehele pand zal een verzameling aan lokaal talent uit Arnhem en omstreken te zien en te horen zijn. Voor de openingsspot op de Plank Stage (een side-stage in de Grote Zaal) zijn we op zoek naar een lokale act die met een energieke set van 25 minuten (15.50 – 16.15 uur) het spits wil afbijten.

✦ Doelgroep: vanwege de beperkte ruimte en productionele mogelijkheden op de Plank Stage zoeken we naar een act in kleine bezetting (denk aan: solo/duo/trio, zonder drum) uit Arnhem of omstreken
✦ Genres: hiphop, funk / soul, rock, pop, roots en electronic
✦ Je hebt tot dinsdag 12 maart om je aan te melden via Sonar
✦ Meer informatie vind je op de website van Sonar

Sonar

Sonar is hét muziekplatform waar festivals, podia en radiostations nieuwe acts kunnen opduiken! Dit initiatief van Poppunt Overijssel en Poppunt Gelderland is een thuis voor artiesten uit Oost-Nederland die op zoek zijn naar shows, airplay, ontwikkeling en wedstrijden. Via het platform kunnen organisatoren een ‘pitch’ lanceren om gericht te zoeken naar een act.

jacobiberg paasconcerten