Show menu

Het was al een tijdje in de maak, maar nu toch echt eindelijk hier: de nieuwe Jacobiberg website! Er zijn een aantal nieuwe features die we graag voor je willen uitlichten:

 

Boekingsmodule oefenruimtes

Jacobiberg heeft de primeur om als eerste popcentrum in Nederland een volledig nieuwe boekingsmodule te hebben voor onze oefenruimtes. Binnen een paar clicks heb je een oefenruimte gereserveerd en meteen betaald met iDeal! Op deze manier wordt het nog makkelijker om een oefenruimte te huren en kun je gelijk beginnen met herrie maken zodra je er bent. Yes!

 

Popschool

In één oogopslag is te zien welke docenten wij in huis hebben, en op welke dagen zij bij ons les geven. Op deze manier kun je op maat uitkiezen welke docent het beste bij je past, en wanneer zij beschikbaar zijn om jou een lesje te leren. Ook kun je je vanuit deze pagina gelijk inschrijven voor een proefles of gewoon gelijk vaste lessen inplannen bij jouw docent. Handig!

 

DJ studio

Ook de DJ studio heeft een volledig nieuwe look gekregen. Ga naar De Berg om de DJ ruimte te huren of om je in te schrijven voor gave workshops bij een van onze DJ docenten.

 

Broedplaats

De tuin van Eden, Walhalla der Creativiteit, Huis der Verbeeldingskracht, Pand van de Scheppingskracht: de Broedplaats! Het creatieve epicentrum van Oost-Nederland. De plek waar alles kan, alles mag en niets moet. Of je nu werkt aan je nieuwste plaat, meest uitbundige festivalconcept, kleinkunstige theatervoorstelling, hitsigste live-set of helemaal niets uitvoert: deze broedplaats helpt ieders scheppingskracht naar een absoluut hoogtepunt. Dankzij onze bonte verzameling ‘Residents’ liggen de meest krankzinnige samenwerkingen en onverwachte verbanden voor het oprapen. Heb je net een nieuwe track geschreven met je band, dan zit de opnamestudio in-huis om de hoek. Heb je fresh artwork nodig, dan kom je vanzelf een verdwaalde kunstenaar tegen op ‘t toilet. En als jouw voorstelling die ene typerende sound mist, blijkt de perfecte synth-freak toevallig je buurman. Neem een kijkje op onze Broedplaats-pagina voor meer informatie, wie onze Residents zijn en hoe je er zelf deel van uit kan maken!