Show menu

Popcentrum Jacobiberg presenteert: Singer-songwriter coaching!

Speel je gitaar of piano en wil je je eigen nummers gaan maken? Weet je niet waar je moet beginnen wanneer je een eigen nummer gaat schrijven? Heb je een aantal muzikale schetsen, maar komt er maar geen compleet nummer uit? Is nummers schrijven een tweede natuur voor jou, maar kamp je nu met een writersblock? Ben je benieuwd welke manieren en tools er nog meer zijn om tot tekst en muziek te komen? Schrijf je al, maar wil je meer leren over bijvoorbeeld compositie, structuur en harmonie?

Herken je je in één of meer van deze situaties, ben je 16 jaar of ouder en heb je een basis gitaar of piano beheersing? Meld je dan nu aan voor singer-songwriter coaching en krijg voor jou op maat gemaakte coaching zodat jij jouw muzikale en creatieve doelen kunt bereiken!

Joost Brouwer, docent Singer-songwriter coaching, is muzikant en heeft theater en muziek gestudeerd, met als specialisme compositie en songwriting. Hij zingt, speelt gitaar, bas en piano. Hij was zanger, gitarist en songwriter van onder andere Tickets Go Past (met Phil Mills en Jusso Whistler), Tommy Jeeps (met onder andere Franky Dollars) en heeft voor diverse (inter)nationale projecten muziek gecreëerd en uitgevoerd. Daarnaast componeert hij muziek voor diverse professionele theaterproducties en geeft hij les op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.

Joost zijn missie als docent is om jou je eigenheid en creativiteit te laten (her)ontdekken en om je te helpen die eigenheid en creativiteit te vertalen in je eigen songs.

Interesse in singer-songwriter coaching? Klik hier!