Show menu

Wil jij de saxofoon leren spelen? Of je nu beginnend bent of al een tijdje speelt, bij Popcentrum Jacobiberg in Arnhem kun je direct starten. De lessen kun je volgen vanaf 7 jaar en je hoeft geen kennis van het notenschrift of blokfluit vooraf te spelen. Je leert de saxofoon bespelen met hedendaags lesmateriaal en de focus ligt op het spelen van populaire liedjes en songs in de genres jazz-, soul-, funk-, pop-, en housemuziek. Eventueel kun je ook leren improviseren en spelen in een band.

Saxofoonles wordt gegeven door onze nieuwe docent Jeroen Kraaij. Sinds zijn afstuderen (conservatorium ArtEZ) in 2003 heeft Jeroen een veelzijdige carrière achter de rug als saxofoondocent en performing artist. De geboren en getogen Apeldoorner heeft zich na zijn studie gevestigd in Haarlem, waar hij met plezier en succes de Haarlemse Saxofoonschool heeft opgericht. Door zijn veelzijde achtergrond in de jazz, soul en funk, maar ook pop, house en lounge heeft hij leerlingen uit alle leeftijdsgroepen. Als Jeroen niet lesgeeft kun je hem vinden op een podium met zijn live sax show of Dj & Sax show. 

Na ruim 18 jaar is Jeroen weer terug in het Gelderlandse om ook hier jong en oud blij te maken met saxofoonlessen. Ieder niveau is welkom; de lessen zijn toegespitst op jouw niveau. Of je nu de basis wil leren, een specifiek genre wil spelen of wil focussen op ritme, solo’s en/of improvisatie: Jeroen biedt een gezellige en veilige omgeving om de saxofoon te leren spelen op jouw tempo. 

Twijfel je? Volg een proefles en ervaar hoe leuk het is om dit populaire blaasinstrument te spelen. Daarbij kun je zowel de alt- als de tenorsaxofoon uitproberen en weet je na afloop welke saxofoon het beste bij je past. Eventueel kun je via Jeroen een saxofoon huren zodat jij snel van start kunt gaan.

Jeroen begint 1 april met lesgeven. Schrijf je vóór 1 april in voor een proefles en dan krijg je deze van ons (normaal €10)! Gebruik zo nodig de kortingscode ‘Ikwilsaxofoonles’ in je winkelmandje.