Show menu

Your 15 minutes of fame!

Arnhemse poptempel zoekt jou als Arnhemse artiest!

Op zondag 15 december 2019 strijkt Music Circus Arnhem weer neer in de grote zaal van poptempel Luxor Live. Vorig jaar was een groot succes waarbij zo’n zeventig regionale muzikanten met elkaar een zeer gevarieerd programma boden. De speciaal voor deze gelegenheid samengestelde band speelden voornamelijk covers in een verrassende entourage compleet met circusacts.

 

Meer creativiteit

In deze 2e editie is er ruimte voor nog meer nieuw verrassend talent omdat we dit jaar muziek gaan combineren met kunst, dans, acrobatiek, mode of andere creatieve ideeën. Zangers, zangeressen, muzikanten, bands, dj’s, en rappers worden uitgedaagd om een muzikale circusact in elkaar te zetten door bijvoorbeeld met Arnhemse kunstenaars te gaan samen te werken. Alles kan en mag om met elkaar een waanzinnige spectaculaire en gevarieerde muzikale Circus show te creëren. Het moet een creatieve en bonte explosie worden van alles wat er in Arnhem en omstreken rondloopt. Nieuwe talent, gek en spannend!

 

De Berg

De Jacobiberg alias “de Berg” is nu al de bruisende ontmoetingsplek voor Arnhemse muzikanten en kunstenaars. Met Music Circus Arnhem gaat de Berg nog een stapje verder en daagt iedereen uit om hun krachten en ideeën te bundelen. Samen maken we het programma, want ben je muzikant, kunstenaar, danser, modeontwerper of heb je een waanzinnig goed idee? Laat het ons snel weten, schrijf je in en wie weet sta jij op dit bruisende event op zondag 15 december in Luxor Live.

Meer info of gelijk inschrijven? Klik hier

 

Zet jezelf aanwezig in het Facebookevent. of bezoek de website van Music Circus Arnhem.