Show menu

Onze vriendjes van Luxor Live zijn via het muziekplatform Sonar op zoek naar een energieke act om 15 jaar Luxor Love te openen op 9 september!

Luxor Live blaast 15 kaartjes uit en op zaterdag 9 september 2023 wordt dit groots gevierd met een maar liefst een 10 uur durend verjaardagsfestival. Tijdens dit festival zullen in de grote zaal een reeks knallende live-acts te zien zijn. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste openingsact voor deze feestelijke avond. Met een set van 30 minuten warm(en) jij/jullie de grote zaal van Luxor Live op voor niemand minder dan Sophie Straat, Prins S. en De Geit, Gotu Jim, Julia Sabaté, The Vices en Natte Visstick!

Doelgroep: solo artiesten of bands uit Oost-Nederland
Genres: hiphop, metal, reggae, r&b, rock, pop, funk/soul of electronic
Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
Vergoeding: vast (€250)

Check deze pitch

Ken je Sonar nog niet? Sonar is hét nieuwe muziekplatform waar festivals, podia en radiostations nieuwe acts kunnen opduiken! Dit initiatief van Poppunt Overijssel en Poppunt Gelderland is een thuis voor artiesten uit Oost-Nederland die op zoek zijn naar shows, airplay, ontwikkeling en wedstrijden. Via het platform kunnen organisatoren een ‘pitch’ lanceren om gericht te zoeken naar een act. Luxor Live doet hier volop aan mee en heeft regelmatig een pitch online staan voor een plekje op een festival, een feest of een spot als support.

Meer over Sonar