Jacobiberg Paasconcerten #45 in Luxor Live

Op tweede paasdag, dit jaar op 13 april, vindt het gratis toegankelijke Jacobibergse festival voor de 45ste keer plaats en net als vorig jaar neemt het langstlopende popfestival van Arnhem heel Luxor Live over! Vanaf 14:00 kan je bij Luxor Live weer gratis genieten van acts als The Hubschrauber, The Moon en meer. 

Paasconcerten
Het programma is traditiegetrouw weer een paasbeste afspiegeling van wat er muzikaal bruist bij Popcentrum Jacobiberg en daarbuiten. Je kan los op punk- en rockbands in de bovenzaal, singer-songwriters, producers en dj’s vinden in de kelder van Luxor Live, springen op de beste lokale pop- en rockhelden in de grote zaal, als een dol konijn de dansvloer claimen én je hoeft tussen alle muzikale traktaties door niet naar huis want we bieden ook wat te knagen aan voor tussendoor. 

AVHP
Met een flinke dosis ongekende energie, humor en zelfspot zal de 45e editie van de Paasconcerten dit jaar worden gehost door Adje van het Padje! (Voormalig Swagless). Met zijn felgekleurde kapsel en outfit claimt hij iedere millimeter van het podium. Met zijn teksten slaagt hij erin iedereen te inspireren om zichzelf te blijven en daar gaat hij ons deze avond ook van overtuigen als host van de 45e Paasconcerten! 

PLANK Podium
Dit jaar voegen we het Plank Podium toe aan de Paasconcerten. Dit podium zal worden gehost door het Arnhemse popplatform PLANK. PLANK gaat voor connectie en zichtbaarheid tussen muzikanten en alle andere actievelingen in onze popscene. Deze avond zal er een bonte mix aan acts te zien zijn op het PLANK podium. 

Line-up
BaskarThe HubschrauberKurt’s düstere Schlager ShowChauffeurMariseFuzzboarThe MoonLOLA PetersWasted Youth ClubSmal WaterOkesweerSledeon

Facebookevent
KLIK HIER!