Inschrijven Popschool – Schooljaar 2019/2020

Je kan je vanaf nu inschrijven voor het nieuwe seizoen van de Popschool die van start gaat op maandag 19 augustus (week 34). Betalingen zullen vanaf dit seizoen maandelijks worden afgeschreven in plaats van in termijnen. Tot aan de zomervakantie in 2020 volg je als Popschool student 38 lessen.

Inschrijven doe je HIER! (KLIK)

 

Inschrijvingen van start

Jullie kunnen je eenmalig opnieuw inschrijven via bovenstaande link.

We ontvangen je inschrijving bij voorkeur voor half juli in verband met de roostering, maar je kunt je het gehele jaar door bij ons inschrijven.

We stappen hierbij over naar een maandelijks Popschool abonnement wat inhoudt dat je, je niet meer jaarlijks opnieuw hoeft in te schrijven. Er kan wel per kalendermaand opgezegd worden. Na het inschrijven zal het lesgeld per maand geïncasseerd worden.

Tarieven

Het maandbedrag zal per 1 september 2019 €59,85 bedragen. Voor leerlingen ouder dan 21 jaar zal daar 21% BTW bovenop komen. Het volledige tarievenoverzicht vind je hier.
Mocht je besluiten je uit te schrijven, dan vindt altijd een herberekening plaats om te voorkomen dat je te veel of te weinig betaalt in verband met de vakantiedagen.

Schoolvakanties

We houden de schoolvakanties van regio Zuid aan. Deze vind je hier: LINK

Gelrepas


Ben je in het bezit van een Gelre Pas? Deze tarieven staan nog niet op de site en kunnen wij apart even mailen als je contact met ons opneemt.

Samenspellessen

Dit jaar zullen de leerlingen op dinsdag nog altijd automatisch samenspellessen volgen. Leerlingen op de overige dagen kunnen nu echter ook deelnemen aan bandlessen die vanaf eind oktober op vrijdag georganiseerd zullen worden. Deze optie vind je op het inschrijfformulier. Als je al reguliere lessen bij ons volgt krijg je korting op deze lessen.

Docententeam

Erik Harbers: onze basdocent Erik heeft besloten zich meer te richten op zijn lessen in de regio Nijmegen. Ontzettend jammer voor de Jacobiberg, maar we wensen Erik heel veel succes en bedanken hem voor zijn inzet en fijne lessen de afgelopen jaren!

Solon Carpay: vanaf augustus versterkt basdocent Solon ons docententeam en zal ook op de dinsdag basles gaan geven. Solon heeft veel ervaring met verschillende stijlen van muziek uitvoeren/arrangeren/componeren en produceren.  Solon is op het podium te vinden bij de funkband Supermoon & Jurgen Rijkers Band.

Evi Bosman: zangdocente Evi zal na de zomervakantie een master in London gaan volgen, we wensen Evi heel veel succes met deze geweldige uitdaging en hopen haar in de toekomst nog eens te verwelkomen bij de Jacobiberg.
We hebben al wat fijne gesprekken voor een nieuwe zangdocent op de planning staan. Hoe dan ook kunnen de leerlingen van Evi die na de zomer graag op maandagavond zangles willen volgen een gegadigde opvolger verwachten.