Show menu

Nieuwe zangdocentes

We hebben twee nieuwe zangdocentes: Emma en Micky!

Emma Galanaki geeft al vijf jaar les in zang, songwriting en muziektheorie en veel van haar studenten volgen een hogere muziekopleiding en worden zelf muzikant. Ze wil iemand begeleiden om zowel een betere zanger als muzikant te worden, bijvoorbeeld om in bandverband beter te communiceren met andere muzikanten. Gezond zingen, de beste eigenschappen van je stem vinden en balans in je toon, het zijn allemaal dingen waar ze zich graag op richt tijdens het coachen.

Micky Huijsmans is beroepsmuzikant en heeft ook een passie voor lesgeven. Buiten haar specialisatie in het gezond leren gebruiken van rock en metal vocalen (distortion en grunts) is Micky ook thuis in andere genres zoals pop en klassiek. Wat voorop staat in de lessen van Micky? Dat je je veilig voelt om je stem te laten horen en uiteraard plezier hebt! Alle genres, leeftijden en niveaus zijn welkom. Iedere leerling wordt als individu behandeld en er wordt samen gekeken naar de juiste leerdoelen die op dat moment bij je passen. Micky gaat graag de diepte in met zowel technieken, als het vinden van je eigen stem. Iedereen kan zingen!

Gratis proefles

Altijd al willen leren zingen? Dit is je kans! Je kan nu een gratis proefles voor zangles boeken bij Emma of Micky. Schrijf je vóór 1 april in voor een proefles en dan krijg je deze van ons (normaal €10)! Gebruik zo nodig de kortingscode ‘ikwilzangles’ in je winkelmandje.