Show menu

We hebben sinds een tijdje een nieuwe producer docent: Alwin van der Knijff! Alwin is een muziek producent en mixer. Je kan terecht bij Alwin op woensdag. Alwin leert je hoe je het beste kan mixen, hoe je gebruik kan maken van bijvoorbeeld compressie, equalizers, limiters, reverbs en delays en natuurlijk hoe je het beste je track kan arrangeren. Hij stelt zichzelf graag aan jullie voor:

“Ik ben Alwin van der Knijff, studio producer. Op de Berg geef ik les in het produceren van beats en opname/mix technieken. Qua lessen verschilt het wat de wensen zijn: de één wil beter worden in mixen en de ander wil beginnen met het produceren van beats. You name it, alles is mogelijk!

Ik heb deze maand het ‘Veluwsche Kerst Collectief’ gemasterd en 1 track geproduceerd/mixed, ik heb voor girlsgirlsgirls een kerst single gemixt en ben bezig met twee singles voor the spvrk ( productie en mix). Verder ben ik deze maand bezig met het mixen van een single voor ‘Thegrandwoo’.

Ik vind het belangrijk om te zoeken naar een einddoel en om daar in de lessen naartoe te werken: wil je een DJ worden? Dan gaan we je favoriete tracks ontleden en het proberen na te maken. Stap 2 is dan om zelf muziek te produceren. Jacobiberg is een fijne plek met veel creatieve mensen om je heen en ik hoop jullie daar te zien!”

Boek producer les hier.

Alwin2