Show menu

Vanaf eind oktober kun je weer workshops en cursussen gaan volgen bij Jacobiberg. Dit jaar hebben we, na cursussen in zang, gitaar en songwriting, ons aanbod óók uitgebreid met bandlessen! Kijk voor meer informatie over de workshopdata en inschrijfmogelijkheden op http://bit.ly/JacobiWorkshops en tot snel bij Jacobiberg!

 

Beginnerscursus zang

Wil je liever een kortlopende cursus dan het hele jaar les? Volg dan een beginnerscursus zang! In deze reeks van 8 groepslessen leer je de basics van zangtechnieken en leg je een fundament waar verder op gebouwd kan worden. Er wordt gewerkt aan houding, ademhaling, stemtechniek en podiumpresentatie. Je leert samen zingen maar ook solo, en er wordt elke week een nieuw onderdeel behandeld.

 

Vervolgcursus zang

Wil je liever een kortlopende cursus dan het hele jaar les? Volg dan de vervolgcursus zang! In deze reeks van 8 groepslessen leer je de vervolgtechnieken van zang en pas je de technieken toe die je in de beginnerscursus hebt geleerd om je zo verder te ontwikkelen.

Let op: je mag je ook inschrijven als je de beginnerscursus niet hebt gevolgd. Dan is het wel van belang dat je al wat ervaring hebt: heb je ooit zangles gehad, heb je al veel ervaring of ken je op een andere manier al begrippen en technieken met je stem? Meld je dan aan!

 

Beginnerscursus gitaar

Je hebt er vast wel eens over gefantaseerd om net als je idolen op het podium de sterren van de hemel te spelen. Je hebt het alleen nog nooit buiten je slaapkamer geprobeerd. Maak je geen zorgen, ook je idolen zijn ergens begonnen!

In groepjes van 5 tot maximaal 8 personen wordt in een reeks van 8 lessen de basisbeginselen van het gitaarspelen uit de doeken gedaan. Aan het eind van deze cursus beschik je over enige kennis van je instrument, en kan je al wat liedjes spelen

 

Cursus songwriting

Word jij de nieuwe Ed Sheeran, Bob Dylan of Taylor Swift? Volg een cursus songwriting! Na een reeks van 8 lessen heb je zowel meer kennis als inspiratie om jouw eigen nummers te kunnen schrijven.

 

Bandles

Tweewekelijks repeteren en begeleid worden samen met mede muziekliefhebbers, lekker aan de slag met uitdagende liedjes en een afwisselend repertoire! Deze bandlessen zijn perfect voor mensen die al een tijdje spelen, maar nog geen of weinig ervaring hebben in bandformatie. In deze workshop zitten minimaal 11 lessen (het kan zijn dat er 1 tot 3 lessen bij komen). Ook muzikanten die geen andere lessen volgen bij Jacobiberg kunnen zich opgeven voor bandlessen!