Show menu

Wil je liever een kortlopende cursus dan het hele jaar les? Volg dan een beginnerscursus drums! In deze reeks van 8 groepslessen leer je de basics van drumtechniek en leg je een fundament waar verder op gebouwd kan worden.

Leren drummen kan op elke leeftijd, dat is wat je tijdens deze cursus drums zult ervaren. Je gaat in groepsverband samen met drumdocent Lars Spijkervet de beginselen van het drummen leren. We beginnen met een goede houding en slagtechniek zodat je zonder problemen de basisritmes kunt leren. Vanuit die basisritmes gaan we zo snel mogelijk door om lekker met elkaar muziek te gaan maken!

Lars Spijkervet is afgestudeerd drummer, soundengineer en producer van de Rockacademie in Tilburg. Daarna heeft hij een Master gedaan in Music Design op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Lars is een energieke drummer die van stevige muziek houdt wat blijkt uit de bands waarin hij speelt. Naast deze energieke rock speelt Lars ook graag meer ‘rootsy’ muziek, traag en echt duidelijk de sfeer neerzetten achter de drums.

DATA:

oktober: 21, 28 november: 4, 11, 18, 25 december: 2, 9

Tijden:

Drums voor beginners (Lars Spijkervet): 18:30-19:30