Show menu

Op dinsdag 25 juni aanschouw je de sterren van morgen in de bovenzaal van Luxor Live bij de jaarlijkse Bandavond Jacobiberg! Onze bandles-bands klimmen het podium op en laten zien waar ze al die uren in de oefenruimte voor hebben gezwoegd en ook popschoolleerlingen zijn ready om hun talent te showen. Trotse vaders, zorgzame oma’s, verre neef, goeie buur en zelfs de gekke tante die de dansvloer helemaal over gaat nemen; iedereen is welkom. Samen juichen we de helden op het podium keihard toe en maken we er weer voor iedereen een onvergetelijke avond van!

De toegang voor de Bandavond is gratis

Timetable

De deuren gaan om 18.00 uur open en de eerste band start om 18.30 uur. De verwachte eindtijd is 22.30 uur. Bekijk hier onder de timetable of klik hier om de timetable te downloaden.

Bandles Jacobiberg

Wil jij ook in Luxor Live spelen? Neem bandles bij Jacobiberg! Tweewekelijks repeteren en begeleid worden samen met mede-muziekliefhebbers, lekker aan de slag met uitdagende liedjes en een afwisselend repertoire, waarbij je toewerkt naar de Bandavond! Perfect voor mensen die al een tijdje spelen, maar nog geen of weinig ervaring hebben in bandformatie.

Popcentrum Jacobiberg

Al meer dan zestig jaar is Jacobiberg hét popcentrum van Arnhem, waar muziek tot leven komt. Volg lessen bij ervaren docenten, huur volledig uitgeruste oefenruimtes, ontwikkel je talent in onze DJ- en producerstudio’s of hops rond op een Jacobiberg-evenement, zoals de jaarlijkse Paasconcerten. Creatieve interactie staat bij ons centraal; onze broedplaats zit vol met artiesten en producers die van techno, rock, pop en punk houden. Kom een keertje langs, ervaar zelf de passie, vrijheid en fijne sfeer en dan ontdek je waarom Jacobiberg al decennia lang het kloppend hart van de Arnhems muziekscene is. 

Bands


Riptide

Riptide is een band onder begeleiding van onze drumdocent Ramon Rambeaux en spelen al ruim twee jaar samen. De groep bestaat uit Igoné op zang en toetsen, Lotje op gitaar, Nikolau op basgitaar, Rinske op gitaar en Sara op drums – voor ons en menig bezoeker inmiddels bekende gezichten! Ze traden al keer op op onze open dag en ook bij de Bandavond Jacobiberg 2023 stonden speelden deze toppers de sterren van de hemel. Dit jaar zijn ze er weer bij!


Messmerize

Messmerizing bestaat uit een uiteenlopend mengsel van bandleden, muziek en achtergronden, maar toch vormt de band geen ‘mess’. Samen weten Giulio, Bouke, Victor en Lotte, onder begeleiding van docent Ramon, juist met hun verschillen een brede set met zowel eigen muziek als covers neer te zetten!


Lenny and the Locals

Lenny and the Locals (voorheen 50/50), bestaat uit zangeres Qiën (20), Jules (20) op toetsen, Leander (22) op gitaar, Roan op bassgitaar en Kiet (18) op drums. Ze vertellen: “Wij zijn Lenny and the Lanyards, een band ontstaan vanuit Jacobiberg popschool! Wij houden allemaal erg van muziek en spelen heel graag samen. Als band spelen we graag classics, zowel de energieke als de rustigere nummers. We hebben super veel zin in de Bandavond!”


Mysterium

Wat doe je als je als rockend drietal van drie femme fatales tijdens de bandavond zonder je gitariste/zangeres zit? Precies, dan gooi je de regels overboord en grijp je de kans om iets nieuws te proberen. Bassiste Pru en drumster Tirza fabriceren als duo een verwoestende storm van geluid, doordrenkt met brute rauwheid en een scheutje stoner doom. Deze samenwerking laat je morgenavond zien dat Mysterium, zelfs zonder compleet te zijn, een flinke bak herrie weet te produceren!


Rozengeur

Rozengeur is een band onder leiding van docent Ramon en zijn morgen om 21.15 aan de beurt om hun geluid aan de bovenzaal van Luxor Live te presenteren! De band bestaat uit Suzanne op basgitaar, Dennis op drums, Ralph op gitaar en zangeres Danièle. 

…En meer. Tot dinsdag!