WAK

De workshops in het kader van WAK zijn in verband met gebrek aan belangstelling afgelast.

In de Week van de Amateurkunst (WAK) worden in gemeenten door heel Nederland activiteiten georganiseerd waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan. Optredens, workshops, tentoonstellingen en nog veel meer. Kom mee doen of kijken!

In het kader van de WAK organiseert de Jacobiberg ook een aantal workshops waar iedereen aan deel kan nemen.

25 mei: Zangworkshops door Anne Ermens. (Startdag: lokatie achter Musis Sacrum)
27 mei: Drumclinic door Tim van Delft.
29 mei: Bandworkshops door Maarten Rischen.
29 mei: Zangworkshops door Anne Ermens.

Kijk voor meer informatie hieronder, of ga naar de site van de WAK.

Klik hier voor het volledige digitale programmaboekje.

27 mei: Drumclinic door Tim van Delft.

Vanwege te weinig aanmeldingen hebben we deze clinic helaas moeten aflassen.

Tim van Delft is drummer van de Staat en Automatic Sam. Daarnaast geeft hij les aan de popschool van de Jacobiberg. Of hij nu op Pinkpop of Lowlands speelt of in een kleine club, bij Tim is elke slag raak. Maar hoe doe je dat? Tim legt haarfijn uit hoe je je drumpartijen lekker verwerkt in de songs, wat live goed werkt, wat er nodig is voor vette sound en wat de noodzaak is van een eigen drumstijl. Dit alles en meer passeert de revue in de workshop met Tim. Tim zal ook individueel met ’n aantal leerlingen aan de slag gaan.

25 mei en 29 mei: Zangworkshop door Anne Ermens.

how to learn hindi

Anne Ermens is zangdocente aan de Popschool van de Jacobiberg. Daarnaast treedt ze ook veel op in musicals en met haar groep Charmony. In deze workshop maak je kennis met zingen in een groep en zul je zien dat zingen vooral lol maken is. Tijdens de warming-up werken we aan klankoefeningen waarbij je jezelf durft te laten horen. Aan de hand van een pop-, soul- of R&B nummer werken we naar een spetterende performance.
Tijdens de startdag worden er een aantal korte workshops van een half uur gegeven achter het Musis Sacrum. Daarnaast geeft Anne op 29 mei een aantal uitgebreidere workshops op de Jacobiberg.

Vanwege te weinig aanmeldingen hebben we deze clinic helaas moeten aflassen.

Tijden: 25 mei: 13:15 – 13:45 | 14:15 – 14:45 (achter Musis Sacrum, Startdag WAK)
en 29 mei: 19:00 – 20:00 (bij veel belangstelling ook nog een om 18:00)
Kosten: 25 mei: gratis, 29 mei: € 4,-
Inschrijven:  25 mei: inschrijven niet nodig
29 mei: Stuur een mailtje naar clinics@jacobiberg.nl ovv zangworkshop.

29 mei: Bandworkshop door Maarten Rischen.

Maarten is drummer van Shaking Godpeed en toetsenist bij Tommy Ebben and the smalltown villains. Daarnaast verzorgt hij op de Popschool van de Jacobiberg de bandworkshops. Heb je altijd al willen weten hoe het is om in ’n band te spelen? In deze 2 uur durende workshop zal Maarten met verschillende muzikanten aan de slag gaan en met een nummer en daarin werken aan samenspel, podiumpresentatie en arrangementen.

Vanwege te weinig aanmeldingen hebben we deze clinic helaas moeten aflassen.

Tijden: 16:00 – 18:00 | 18:00 – 20:00
Kosten: € 8,-
Inschrijven: Stuur voor 28 mei een mailtje met daarin je naam, leeftijd en je instrument(en) naar clinics @ jacobiberg.nl, wij laten je dan weten of je mee kunt doen en hoe laat je workshop begint.

zp8497586rq