Strippenkaart Popschool

Zou jij wel eens een aantal lessen willen volgen aan de Popschool, maar wil je je niet vastleggen aan de reguliere wekelijkse lessen, dan is een strippenkaart misschien iets voor jou!
Je kunt een strippenkaart kopen van 10, 5, 2 of 1 individuele lessen van ’n half uur. Je bent vrij deze te gebruiken voor elke willekeurige muziekles, dus ook voor verschillende instrumenten.

De strippenkaart kan heel handig zijn als je naast je gitaarles ook eens ’n paar lesjes basgitaar wil volgen. Zo kan iemand die zangles heeft ook een paar lessen piano volgen en zichzelf begeleiden.

De strippenkaarten voor 1 of 2 lessen zijn bijzonder handig als kado.

Werkwijze:

Je koopt een strippenkaart. Dit kan een dezer dagen via iDeal online, maar als je er nu al gebruik van wil maken, kun je telefonisch contact opnemen, of een mailtje sturen naar postmaster@jacobiberg.nl ovv strippenkaart. Je kunt daarin aangeven welke strippenkaart je zou willen kopen, en als je dat al weet, bij welke docent je een of meerdere lessen zou willen plannen. Je krijgt dan ’n mailtje terug met een betalingslink.

Geef in het mailtje aan:

  • hoeveel strippen (1, 2, 5 of 10)
  • de naam van de leerling
  • emailadres en/of telefoonnummer van de leerling
  • geboortedatum of leeftijd van de leerling (ivm btw boven en onder 21)

Als je een strippenkaart hebt gekocht, krijg je de mailadressen van de de docenten. Je kunt op deze manier via mail zelf een afspraak maken met de docent naar keuze. Twijfel je bij welke docent je een les zou willen volgen? Neem dan even contact op met ons.

Wij houden bij hoeveel lessen je met de docent(-en) plant, maar je krijgt zelf een PDF van de strippenkaart om je lessen op bij te houden als je wil.

Geldigheid:

Een strippenkaart is geldig tijdens het gehele schooljaar dus uiterlijk t/m 23 juli. Hou daar rekening mee als je een kaart koopt. Ga er qua planning van uit dat er zonder dat in overleg anders is bepaald, niet meer dan 1 les per week te plannen is.

Kosten <21 jr >21 jr
10 strippenkaart € 200,50 € 225,-
5 strippenkaart € 115,50 € 129,-
2 strippenkaart € 47,- € 54,-
1 strippenkaart € 23,50 € 27,-

Strippenkaarten zijn minder voordelig dan reguliere lessen, maar flexibeler in te plannen.

De strippenkaart is niet overdraagbaar. De voorwaarden voor de Strippenkaart zijn te vinden in het reglement.

De docenten geven op vaste dagen les. Indien mogelijk kunnen zij ook lessen buiten hun vaste lesdagen plannen, maar dit kan alleen in overleg. De vaste lesdagen zijn als volgt:

Charlotte Andeweg (piano)
Erik Harbers (basgitaar)
Cyril Whistler (gitaar)
Fabian Kraal (drums)
Lienke Iburg (zang)
JC Wardenaar (zang)
Jean-Paul Pino (gitaar)
Jusso Whistler (drums)
Kees Lewiszong (gitaar)
Matthijs Stronks (piano)
Roman Huijbreghs (gitaar)
Sjoerd Arends (zang)

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>