Zangles

zang

Technisch zingen, goed leren omgaan met je stem, stemtechniek, stemoefeningen en algemene muzikale vaardigheden, dat zijn de dingen die je leert in deze lessen. Popschool Jacobiberg Arnhem heeft standaard lespakket: wat jij wil leren staat centraal. De leukste zanglessen in Arnhem!
Als je op dinsdag zangles hebt, zing je naast je reguliere zangles ook nog in ’n band.

Zangles kun je volgen op de volgende manieren:

wekelijkse zangles:
  • Individuele zangles (30 minuten per week)
  • Zangles duo (40 minuten per week)
  • Zangles groep (50 minuten per week)
    Vind je het fijner om met een groepje te zingen? Groepen worden ingedeeld op basis van muzikale interesse, niveau en leeftijd. Je kunt je ook met een groep vriend(inn)en aanmelden.

Nieuw!! Op dinsdag speel je naast de reguliere zangles (die op die dag 5 minuten korter duurt) automatisch in ‘n band. De bandles duurt van 18:30 tot 19:30 en vindt eens in de twee weken plaats.

Zangles kun je volgen op dinsdag door JC Wardenaar,
en op woensdag door Lienke Iburg.

Korte zangcursussen
  • Zangcursus voor beginners (8 lessen van 60 minuten)

Altijd al willen leren zingen maar twijfel je nog of het echt iets voor jou is? Dan is dit de zangcursus voor jou! De cursus bestaat uit 8 groepslessen. Iedere les werken we aan een nieuw onderdeel waarbij je meestal samen maar ook soms alleen zingt. Tijdens de cursus werk je aan je houding, ademhaling, stemtechniek en een stukje podiumpresentatie. Maar het belangrijkste is dat je lol hebt! Deze zangcursus is bedoeld voor mensen die nog nooit eerder zangles hebben gehad, en willen beginnen met zingen. 

De zangcursus voor beginners gaat van start bij voldoende inschrijvingen en wordt gegeven voor volwassenengroep of kinderen.


Zangles, zangles Arnhem, zangcursus, cursus zingen, stemoefeningen, privé zangles, zangles voor beginners, stemtechniek, grunten, zingen in een band, anne ermens, lienke iburg, workshop grunten, technisch zingen, wekelijkse zangles, zangcursus voor beginners