Gitaarles

gitaarGitaarles wordt aan de Jacobiberg Popschool in Arnhem zowel elektrisch als akoestisch gegeven.

Technische vaardigheden, goed leren omgaan met je gitaar, kennis van je instrument en de algemene muzikale vaardigheden, dat zijn de dingen die je leert in deze lessen. Er is geen standaard lespakket: wat jij wil leren staat centraal.
Als je op dinsdag gitaarles hebt, speel je naast je reguliere gitaarles ook nog in ’n band!

Reguliere gitaarles:

Wekelijkse les:

  • Individuele gitaarles (30 min. per week)
  • Gitaarles duo (40 min. per week)
  • Groepsles gitaar (50 min. per week)
    Vind je het fijner om met een groepje les te hebben? Groepen worden ingedeeld op basis van muzikale interesse, niveau en leeftijd. Je kunt je ook met een groep vriend(inn)en aanmelden

Op dinsdag speel je naast de reguliere gitaarles (die op die dag 5 minuten korter duurt) automatisch in ‘n band. De bandles duurt van 18:30 tot 19:30 en vindt eens in de twee weken plaats.

Korte gitaarcursus:
  • Gitaarcursus voor beginners (8 lessen van 60 min.)

Naast de individuele, duo- en groepslessen kun je ook de gitaarcursus voor beginners volgen. Leer omgaan met je akoestische of elektrische gitaar, ga aan de slag met je houding en met akkoorden en ontdek hoe je met andere mensen kunt samenspelen! In een groepje van 4 – 8 deelnemers maak je in acht lessen kennis met de basis van het gitaarspel. Aan het eind van de cursus kun je een aantal nummers spelen.


Gitaarles wordt gegeven op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag door:
Cyril Whistler
Jean-Paul Pino
Kees Lewiszong
Roman Huijbreghs 

 

 

 


gitaarles, gitaarles arnhem, gitaar leren spelen, elektrische gitaar, akoestische gitaar, gitaarles voor mummies, privé gitaarles, gitaarcursus voor beginners