Bandworkshop

band
Altijd al willen weten hoe het is om in ’n band te spelen? Of speel je al in een band maar wil je die naar een hoger plan trekken?
Geef je op! Alleen of met ’n groepje vrienden. Binnen ’n paar maanden sta je te vlammen op het podium!

Individuele muzikanten:
In tien lessen van twee uur leer je in een band spelen. De groep bestaat uit mensen van ongeveer hetzelfde niveau en dezelfde leeftijd met dezelfde muzikale interesse. Samen zoeken jullie een aantal nummers uit. Je kunt ook zelf een nummer schrijven. De bandworkshop wordt afgesloten met een optreden in één van de Arnhemse poppodia.
Schrijf je in door het inschrijfformulier rechts in beeld te downloaden, in te vullen en op te sturen.

De handworkshop vindt plaats op woensdagavond.

Bestaande bands:
De bandworkshop kan ook fungeren als een 10 weeks coachingstraject voor bestaande bands. Werk aan samenspel, compositie, arrangementen, podiumpresentatie etc. Neem hiervoor contact op met ankie @  jacobiberg.nl, de prijzen verschillen n.a.v. het aantal bandleden.

De bandworkshops worden begeleid door Maarten Rischen van o.a. Shaking Godspeed en Tommy Ebben & the Smalltown Villains.

Als je op dinsdag drum-, gitaar-, basgitaar- of zangles hebt, speel je automatisch in ’n groep of band. Deze bandlessen vinden eens per twee weken op dinsdag plaats van 18:30 – 19:30. 

Aanstaande bandworkshop presentatie: 2 juli ’15 in de zaal van Popcentrum Jacobiberg.