Lienke Iburg

lienke1

Lienke geeft sinds 2012 les aan de Popschool. Al vanaf jongs af aan wist Lienke dat ze op het podium wilde staan. Dus ze begon al op vroege leeftijd met dans-, musical- en zanglessen. Na een tweejarige particuliere deeltijd zangopleiding aan de Academie voor lichte Muziek studeerde ze Musical Theater Dans aan de Fontys Dansacademie. Ze heeft veel praktijk ervaring en staat al 15 jaar op het podium.

Lienke geeft zangles en vocal coaching. Lienke kiest bij al haar leerlingen voor een persoonlijke benadering. “Ik weet precies wie welke aanpak nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen en zal zo goed mogelijk mijn methode toe passen op de wensen en doelen van de leerling”. Zo werkt ze niet alleen aan zangtechniek maar ook aan tekstbeleving en liedinterpretatie. Ook kan ze je begeleiden in podiumpresentatie en microfoontechiek en bijvoorbeeld singer-songwriters kunnen bij haar werken aan songwriting.

Naast haar werk als zangdocente staat ze vooral veel op het podium als backing vocalist bij niemand minder dan KENNY B en als lead zangeres in verschillende coverbands, waaronder de coverband THE RICH AND FAMOUS. Ook treed ze op als Vocal MC met verschillende DJ’s en zingt ze in een Destiny’s Child Tribute Band genaamd Moira’s Angels. Zelf is ze momenteel bezig met het schrijven van haar eigen nummers onder de naam Lynn Stephans en schrijft ze voor anderen.

Lienke geeft zangles op woensdag.

Lienke geeft ook de zangcursus voor beginners.

4 Comments to Lienke Iburg

 1. mars's Gravatar mars
  9 december 2012 at 23:10

  Hoi, ik zou graag willen weten of Lienke individueel les geeft en wat de prijs per les is(?)

  gr M

 2. irene engelhard's Gravatar irene engelhard
  14 november 2013 at 14:54

  n.a.v. het artikel zangles Jacobiberg in de Arnhemse Koerier jl. wil ik graag zanglessen volgen, kunt u mij meer hierover informeren?

  Vriendelijke groet, i.engelhard

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>