Park Open

12 juni is het Jacobibergdag op Park Open.

Met:
Catch! (coachingsband aan de Popschool)
Faarjam
Madagaskar
Liwet’s Eye 

Zondag 12 juni viert Park Sonsbeek de Arnhemse muziekdag en Park Open doet mee in samenwerking met Popcentrum Jacobiberg en veel goede, Arnhemse, muziek!

De dag wordt geopend door de jonge Popschoolband Catch! Deze band wordt sinds begin dit jaar gecoacht door Marjolein Peters aan de Popschool van de Jacobiberg.
Afgelopen dinsdag stonden ze nog op de open avond van de Popschool in Luxor Live, nu wederom voor een groot publiek op Park Open! Spannend!

Park Open verwelkomd het nieuwe indie pop collectief Madagaskar, bestaande uit singer/songwriter Miriam Moczko met Matthijs Barnhoorn (Sue the Night), Tim Coehoorn (Nausica), Leon Schmitz (Tommy Ebben), Remco van Zandvoort (Tommy Ebben) en Kai Liebrand (Projekt Rakija). Op zowel muzikaal als persoonlijk vlak voelt de band goed. Met superintieme liedjes op de piano en liedjes met meer dimensie – waarbij het samen spelen en samen delen centraal staat – weet Madagaskar een toffe perfomance neer te zetten. Daarmee is Madagaskar klaar voor de volgende stappen. Naast de EP release tour “New Habits” door Nederland en Duitsland, gaat Madagaskar begin 2016 de oefenruimte in om aan nieuw materiaal te werken voor het debuut album.

De vierkoppige Arnhemse Indierock band Liwet’s Eye zijn vaste gasten van Park Open die ervoor zorgen dat 12 juni een groot feestje wordt. Met invloeden van de Arctic Monkeys, The Whitest Boy Alive en Satellite Stories, zorgt Liwet’s Eye voor opzwepende muziek. De energieke gitaarriffs, funky basloopjes en opzwepende drums geven je de adrenalineboost waar je heupen oncontroleerbaar van heen en waar gaan schudden. Daarnaast weet Liwet’s Eye met melodieuze teksten zowel een traan als een glimlach op je gezicht te toveren. Dit al, maakt de ‘Awesome Indie Sound’!

Ook komt Faarjam naar de Ronde Weide, bestaande uit Frontman Massoud Faarjam Saidi en partner-in-crime Erik Oexman. Samen maken ze poëtische wereldmuziek over iets dat is achtergebleven.

De teksten van de liedjes zijn bewerkingen van de gedichten van de in 2004 overleden Perzische dichter Hossein Panahi. De rustgevende en dromerige liedjes gaan over het verlangen naar de kindertijd en de nutteloosheid van het bestaan. Kortom: Faarjam zorgt voor een bijzondere beleving op de Ronde Weide, waarbij je gerust – met je ogen dicht – achterover kunt gaan liggen op een superzacht kleedje.

 

Aan de Popschool worden verschillende cursussen en workshops gegeven. Jong en oud kan ’n muziekinstrument leren bespelen of zingen op z’n eigen manier en tempo.

research paper sites

Hou je van metal? Dan leer je metal! Hou je meer van R ’n B? Dan kan dat ook.Bekijk hier de foto’s van vorig jaar

Info op parkopen.nl

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>