Paasconcerten

De allerlaatste Paasconcerten!

De Paasconcerten op Popcentrum Jacobiberg zijn al meer dan veertig jaar een begrip in Arnhem. Het is het langstlopende popfestival van de stad. Van oudsher kun je op de Paasconcerten de meest uiteenlopende lokale talenten zien, maar dit wordt de allerlaatste editie!

Popcentrum Jacobiberg is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe plannen voor de toekomst. Hierbij gaat de organisatie op korte termijn verhuizen van het bekende pand aan de Thomas a Kempislaan naar een nieuwe lokatie. De Paasconcerten zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het oude pand.

Met deze laatste editie willen we dan ook al het publiek dat al die jaren trouw naar de Paasconcerten is gekomen de mogelijkheid bieden om afscheid te nemen van het pand waar Popcentrum Jacobiberg sinds de jaren ’60 gevestigd is geweest. En dat doen we niet met het minste programma!

Dus wees welkom voor een trip down memory lane op de Jacobiberg, met oude Paasconcertenposters en memorabilia. En voor iedereen die vroeg binnen is, serveren we een gratis afscheidsdrankje!

De line-up:

The Bunny Bonanzas
Faarjam
New Best Friend
Sandviken
Claus

Wil jij ook zo’n legendarisch shirt?

poster: Bart Kaper

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>