OEFENRUIMTES

Kom je herrie maken? Graag! Jacobiberg biedt je verschillende oefenruimtes die op vaste of incidentele basis te huur zijn. De oefenruimtes worden in dagdelen van 4 uur verhuurd. Deze dagdelen zijn:

12:00 – 16:00 uur
16:00 – 20:00 uur
20:00 – 00:00 uur

Let op! Tijdens enkele feestdagen is Jacobiberg gesloten. Bands die op regelmatige basis bij ons oefenen kunnen een ander dagdeel uitkiezen in overleg met Jacobiberg ter compensatie van de gemiste oefensessie op een feestdag. Wij informeren over gesloten dagen bij Jacobiberg middels onze nieuwspagina.

Een overzicht van feestdagen en vakantiedagen vind je hier.

Elk incidenteel dagdeel kost €37.50,-. Wil je vaker repeteren? Dan is een vaste ruimte misschien wat voor je: voor €110,- per maand mag je 1x per week een vast dagdeel komen oefenen. 1x per twee weken kost je €60,- per maand.

Voor degenen die liever niet aan iets vast zitten: je kunt online boeken en betalen, dan krijg je direct een factuur in je mail. Handig!
De digibeten onder ons mogen ons natuurlijk nog gewoon bellen voor een reservering.

Alle oefenruimtes zijn voorzien van een volledige backline en zanginstallatie.

LET OP: een boeking is definitief. Als je eenmaal de ruimte geboekt hebt houden wij deze vrij. Dit betekent dat de boeking niet gewijzigd kan worden, en geld niet geretourneerd wordt in geval van afzegging.

ZWARTE CROSS

Waan je in de sferen van het festival dat bekend staat om de bizarre mix van muziek, theater, motorcross, stunts en heel veel humor door de Zwarte Cross-oefenruimte te boeken! De ruimte is groot en heeft veel lichtinval.

Grootte 35m²
Max. aantal personen 6
Backline Aanwezig
Buitenruimte Toegankelijk

Grootte 40m²
Max. aantal personen 7
Backline Aanwezig
Buitenruimte Toegankelijk

LOWLANDS

A Campingflight To Arnhem Paradise! In deze ruime oefenruimte sta je op het hipste festival van Nederland, alleen nu wat dichter bij huis: op het mooie Arnhems Buiten in plaats van in de Flevopolder. Boek ‘m nu!

DOWN THE RABBIT HOLE

Shine op het heetste festival van dit moment door je in ons konijnenhol te begeven! De ruimte heeft openslaande deuren naar buiten, zodat je tussen repetities door even op adem kan komen in de frisse buitenlucht.

Grootte 23m²
Max. aantal personen 4
Backline Aanwezig
Buitenruimte Toegankelijk

Grootte 24m²
Max. aantal personen 4
Backline Aanwezig
Buitenruimte Toegankelijk

PINKPOP

Begeef je voor een paar uur op het langstlopende jaarlijks terugkerende popfestival ter wereld! In deze oefenruimte sta je tussen de line-up met namen als The Rolling Stones, Coldplay, Pearl Jam en Justin Bieber. Kortom: niets is te gek voor de Pinkpop ruimte!

BEST KEPT SECRET

Het best bewaarde geheim van Arnhem is toch wel deze ruimte: met ruim 80m2 is het zonder twijfel de grootste oefenruimte van Jacobiberg! Perfect voor grotere gezelschappen of kleinere bands die veel ruimte nodig hebben om rond te springen/rennen/rollen/rocken.

Grootte 80m²
Max. aantal personen 8
Backline Aanwezig

Grootte 35m²
Max. aantal personen 6
Backline Aanwezig

MAÑANA MAÑANA

Zonder twijfel de meest relaxte oefenruimte van Arnhem: de Mañana Mañana! Dit keer in het wonderschone kasteel van Jacobiberg, maar minstens net zo laid-back. Waan je voor even op vakantie, de rest komt mañana.

popcentrum jacobiberg

Utrechtseweg 310, Arnhem • gebouw H02

0264422106 • info@jacobiberg.nl