Muziek bij de Buren

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van, voor en door Arnhem. Op zondag 14 december 2013 presenteert Arnhem tussen 13:00 en 18:00 wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent.

Maar Muziek bij de Buren draait niet alleen om muziek, het draait juist om de gastvrijheid en het samenbrengen van Arnhemmers.  Er worden meer dan 50 huiskamers die dag omgetoverd tot intieme concertlocaties.

Per wijk worden tenminste vijf huiskamers ingezet als podium waar Arnhemse muzikanten (als solist of in groepsverband) meerdere optredens van maximaal een half uur geven. De huiskamers liggen allemaal op loop- en/of fietsafstand van elkaar waardoor het mogelijk wordt om een gehele route door je wijk, een ander hoekje van de stad of zelfs het hele centrum samen te stellen.

MBDB is nog op zoek naar acts. Nu denk je bij huiskamer concerten in eerste instantie aan wat het wat zachtere werk: singer-songwriters, akoestische acts etc. Maar inmiddels hebben zich ook al een paar locaties aangemeld waar “gewone versterkte pop/rockbands” terecht kunnen. Dus meld je aan via deze link.

Popcentrum Jacobiberg is partner van Muziek bij de buren.

2 Comments to Muziek bij de Buren

  1. Next door's Gravatar Next door
    14 november 2013 at 19:59

    Wij zijn een rock-pop band en zouden wel kunnen en willen spelen hebben eigen app en komen uit oosterbeek arnhem en renkum misschien is het iets
    Wij spelen covers.

    Mvg joost

laat een bericht achter

You can use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>