Mount Metal Fest

Verhuuractiviteit:

7 november:

Op zaterdag 7 november vindt de derde editie van het Mount Metal Fest plaats. Op deze avond zal op gepaste wijze afscheid genomen worden van Mortal Form.

Na 3 langspelers, diverse demo- en split CD’s en een lange lijst optredens op onder andere Occultfest en de Zwarte Cross besloot deze Trash/Death metal band al ruim een jaar geleden de handdoek in de ring gegooid. Een officieel is afscheid echter nooit gevierd. Hoogste tijd dus om dit op MMF3 te doen.

Om 20:00 zal Take Down the Sun aftrappen met hun melodische death metal. Vervolgens neemt death/trash metal band Deem Index het podium over waarna Impalement de Jacobiberg op haar grondvesten zal doen schudden met hun brute death metal. Daarna kan het inmiddels goed opgewarmde publiek voor de aller laatste keer volledig uit hun dak gaan bij Mortal Form.

De stevige punk rockers van Claus zullen de muziek bij de afterparty van deze volledig Arnhemse editie verzorgen.

De deuren van de Jacobiberg in Arnhem gaan om 19:00 open. Kaarten zijn voor slechts €5,- aan de kassa verkrijgbaar. Er is geen voorverkoop. De echte liefhebber die het hele weekend wil headbangen kan op 6 november tijdens de CD-presentatie van Bodyfarm een gratis kaartje voor MMF3 afhalen aan de kassa van de Willemeen. Dat zijn dan dus twee concerten voor de prijs van één.

Facebook event:

De Bands:

www.facebook.com/TakeDownTheSun
www.facebook.com/deemindex
www.impalement.nl
www.facebook.com/mortalform
www.clausmusic.nl

HELLDPROD [LABEL & DISTRIBUTION] is aanwezig met een stand en biedt underground tapes, vinyl en CD’s.